A siker szériatartozéka (x)

Portfolio




SEAT: mediterrán stílus minőségi technológiával
A mediterrán stílus a német minőséggel párosulva olyan egységet alkot, aminek eredménye nem más, mint a teljesen megújult spanyol autómárka. A "SEAT auto emoción" szlogen egyesíti a sportos és stílusos, magabiztos és erőteljes karaktert. A sportos menetteljesítmény, a hatékony technika és a vonzóan vagány megjelenés jellemző a márkacsalád összes képviselőjére és teszi a SEAT-ot oly különlegessé, egyedivé.




A SEAT azoknak készíti autóit, akik a mediterrán formavilág alkotta lendületes vonalak mellett döntenek, akik családjuknak sportos autót választanak, és akik a modern technika mögött az erős motorokat és a magasszintű biztonsági felszereléseket értik. Minden SEAT a legfejlettebb technológiával készül: légzsákok, ESP, TCS és ABS gondoskodnak a teljes körű biztonságról. A megújult modellcsalád egyik legfontosabb alkotóeleme, a különleges formatervezés, ami nagyrészt a már sokszorosan kitüntetett, világhírű formatervező, Walter de'Silva keze munkája.



A SEAT Magyarországon
A SEAT 10 éve Magyarországon: minőség és dinamizmus
Idén 10 éve annak, hogy a spanyol márka modern technológiát, sportosan egyedi arculatot és fiatalos lendületet hozott a magyar autópiacra. A márka dinamizmusa a magyar piacon is töretlen, hiszen az értékesített darabszám folyamatos növekedést mutat.



Toledo: a SEAT zászlóshajója
A Toledo a SEAT zászlóshajója és egyben a precíz részletek összessége. Az autó 500 literes csomagtartója kategóriájában a legnagyobbak közé számít. A Toledo markáns designjával, könnyed vonalvezetésével, sportos arculatával kivívta a magyar közönség tetszését. A SEAT Toledo redelkezik mindennel, amivel a jövő autójának rendelkeznie kell. Egy elegánsan sportos limuzinról beszélhetünk, amely kielégíti úgy a család, mint az üzletemberek igényeit. Passzív és aktív védelmi rendszerének köszönhetően az ADAC töréstesztjeiben kitűnő minősítést szerzett. Az ABS, ESP, TCS mind a biztonság záloga. A benzinmotorok kínálata 1,6 literestől (105 LE) a 2,3 literes V5-ig terjed (170 LE), míg a háromféle 1,9 literes dízelmotor 90 LE, 110 LE és 150 LE a nyomaték szerelmeseinek nyújt felüdülést. A SEAT 1992-ben a Barcelonai Olimpiával egy időben a korábbi Toledo bevezetésével lépett a siker útjára Magyarországon, utódja is hasonló sikereket könyvelhet el. Temperamentum, megbízhatóság, kényelem, ezek jellemzik a legnagyobb SEAT-ot.



SEAT Toledo Business: a siker szériatartozéka
A SEAT Toledo Business most a SEAT különleges ajándéka a vásárlók számára. A kategóriában elvárható összes extra felszerelés mellett a vezető és az utasok kényelmét és biztonságát ez alkalommal olyan különlegességek is szériaként szolgálják, mint a négy légzsák, ABS + elektromos fékerőelosztó, esőérzékelős ablaktörlő, automatikusan elsötétedő belső tükörrel,

"Climatronic" elektronikus klímaberendezés, bőrborítású kormány, bőr váltógomb és váltókarborítás, könyöktámasz elöl/hátul, multifunkciós kijelző (boardcomputer), hátsó napfényroló + 12V-os csatlakozó a csomagtérben, "Aura" CD-s rádió (RDS, CD-váltó vezérlés) 8 hangszóróval, tetőantennával.
És mindez most alapáron!
.
(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF