Megtérülő befektetés, avagy egy korszerű és kényelmes autó a mindennapokra (x)

Portfolio
Bombázó ár és gazdag felszereltség jellemzi a Suzuki WagonR+ modelljét. Aki ült már ilyen autóban, azonnal "megérti" az autó formáját. A magasan ülõ vezetõ mintegy uralja környezetét, kiemelkedõen jó látási viszonyok segítik a vezetést.
Kényelmes, praktikus és takarékos



A komfortot az ergonómikusan kialakított kezelõszervek és a könnyen leolvasható mûszerek teszik tökéletessé. A szélesre nyíló és magas ajtók a beszállást és berakodást könnyítik meg. Pakolás közben ugyanis nem kell különösebben magasra emelni a csomagokat, mert a küszöb mindössze 655 milliméter magas. Az utastérben kemény kalaptartót ezen felül minden elképzelhetõ - és elképzelhetetlen - helyre rekeszt, tárolód, pohártartót, zsebet álmodtak a tervezõk, méghozzá úgy, hogy azok üresen észrevétlenek maradnak, belesimulva az igényes belsõ kialakításba.



Az autót a legszigorúbb környezetvédelmi elõírásoknak is megfelelõ Euro III-as motorral gyártják, ennek köszönhetõen erõs és gazdaságos. Az 1300 cm3-es, könnyû súlyú, négyhengeres alumínium-motor teljesítményét az SOHC-vezérlésû 16 szelep úgy optimalizálja, hogy az 4250-es fordulatszámon adja le a maximális nyomatékot. (115Nm) Ez azt jelenti, hogy városi és országúti terepviszonyok között is gazdaságosan és rugalmasan hívogatható elõ mind a 76 lóerõ.

Kívül - belül biztonság



A WagonR+-ban alapfelszereltség a 60 literes vezetõoldali és a 100 literes utasoldali légzsák. Az 5 darab állítható magasságú fejtámla - melyek hátul praktikusan becsúsznak az ülésekbe - széria-felszerelés. Az opcionálisan választható elsõ aktív fejtámlák nagymértékben csökkentik

a frontális ütközéskor bekövetkezõ ostorhatást, és így fokozottabban védenek. A nagy hatásfokú tárcsafékek pedig még akkor is képesek ügyelni a vezetõre, amikor már megtörtént a baj, ugyanis a hozzájuk csatlakozó fékpedált úgy tervezték, hogy az ütközés pillanatában elfordulnak megóvva ezzel a sofõr lábát a mechanikai sérüléstõl.

A tolvajoknak nincsen esélyük



A nagy-britanniai Auto Express a városi kocsik kategóriájában a WagonR+-t találta a leginkább tolvajbiztos autónak. A Suzuki modellje 49 különbözõ típust utasított maga mögé, köztük vezetõ európai gyártók luxusautóit is. A WagonR+-ban elhelyezett speciális biztonsági zár olyan jól sikerült, hogy egy több tagú "specialista" csapat - magyarul egy erre a célra felkért rosszfiú-banda - sem boldogult a jármû meglovasításával.


Suzuki Wagon R+. Szabadság, szeretem.
Már 1.990.000 Ft-tól


Alapadatok


(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF