Már banki átutalással is vásárolhatunk utasbiztosítást a www.biztositas.hu -n. (x)

Portfolio
Sokak örömére mostantól már banki átutalással is kifizethető az utasbiztosítások díja a www.biztositas.hu-n, amely a Portfolio.hu biztosítás aloldaláról (http://www.portfolio.hu/biztositas/) is elérhető.

Ez praktikusan azt jelenti, hogy mostantól a biztosítás megkötése után bárki egyszerűen elutalhatja az utasbiztosítása díját akár az Interneten keresztül, - amennyiben rendelkezik elektronikus számlacsomaggal - akár telebankján keresztül vagy befáradhat a legközebb eső bármely bankfiókba, ahonnan szintén kezdeményezhető a díj átutalása.
Ezt követően az ügyfelek a utasbiztosítási kötvényeiket az általuk megadott e-mail címre a díj beérkezését követően azonnal megkapják.

Az eddig alkalmazott Interneten keresztüli díjfizetési mód (dombornyomású bankkártyával történő azonnali díjfizetés) természetesen továbbra is életben marad. Ez elsősorban azoknak kedvező, akik a kötés pillanatában szeretnék megkapni a biztosítási kötvényt, mert hamarosan (akár már másnap) indulnak külföldre.

A biztositas.hu portál utasbiztosítási szolgáltatásának nagy előnye, hogy mindenki kiválaszthatja az egész Magyarországon elérhető biztosítási palettáról a számára legkedvezőbb díjú és szolgáltatású utasbiztosításokat.

A www.biztositas.hu és a Portfolio.hu biztosítás rovata nemcsak az utasbiztosítás kiválasztásában nyújthat segítséget, hanem gépjármű, lakás, élet és balesetbiztosítás terén is.

(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF