A megállíthatatlan fejlődés terepe - Wealth Management konferencia a Portfolio.hu szervezésében (x)

Portfolio
Nincs mese, hazánk sem állhat ellen a nemzetközi trendeknek a befektetési szolgáltatások és termékek terén, amelyek már az elmúlt években is meghökkentő eredményeket produkáltak. A legszélesebb értelemben vett wealth management szolgáltatások összességében már több ezermilliárd forintos piacot alkotnak, ahol a növekedés ráadásul nemcsak nem lassul, hanem mind inkább felpörög. Nem véletlen tehát, hogy régiónk piacait már a legnagyobb nemzetközi játékosok is célba vették, komoly konkurenciát teremtve a hazai vagyonkezelési ágazat számára.
Az ágazat természetesen nem létezhet a mögöttes vagyonkezelői tudás nélkül, amely hónapról-hónapra újabb technikákkal, eszközökkel bővül, mintegy válaszként a világ pénzügyi piacait alapjaiban átalakító új trendekre. A hedge fundok mind fontosabb szerepet játszanak a portfóliókban - legyen szó akár magán-, akár intézményi befektetőkről -, hasonlóan a legkülönfélébb stratégiákat kiszolgáló származtatott struktúrákhoz, aminek egyértelmű jele, hogy már szabványosított termékek formájában is széles befektetői réteg számára válnak elérhetővé.

De milyen termékeket igényelnek az ügyfelek Közép-Kelet-Európai régióban? Hogyan lehet a felgyorsult termékfejlesztés eredményeit leghatékonyabban eljuttatni a fogyasztókhoz? A hagyományos bankfiókok vagy a privátbankok, esetleg a független pénzügyi közvetítők lesznek a nyerők? Hogyan lehet a legnagyobb vagyonkezelési múlttal rendelkező piacok exkluzív szolgáltatásait hazánkban is elérhetővé tenni?

Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ a Portfolio.hu májusi rendezvényén, a Portfolio.hu Wealth Management 2008 Konferencián, ahol a hazai vagyonkezelési, pénzügyi szolgáltatási szakma színe-java mellett nagy nemzetközi szolgáltatók előadói mutatják be, mely területeken rejlenek a legnagyobb lehetőségek. A konferencia célja, hogy fórumot biztosítson a vagyonkezelők, pénzügyi közvetítők, intézményi befektetők és privátbankok képviselői számára a szakma legaktuálisabb kérdéseinek megvitatására.

Bővebb információ és jelentkezés(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF