Ingatlan-üzemeltetés: ábránd vagy realitás a kötségcsökkentés? (x)

Portfolio
Valós esély a költségcsökkentés az ingatlanüzemeltetésben? Mihez kezdenek ingatlanjaikkal a nagyvállalatok? Üzleti esély vagy feneketlen kút az állami ingatlanok üzemeltetése? Találkozzon május 24-én a hazai FM és PM-piac vezető szereplőivel egy helyen!


A Portfolio.hu által május 24-én immár harmadik alkalommal megrendezendő FM 2012 Konferencián előadóként részt vesz többek között a B&V Group, a BNP Paribas Real Estate, a CA Immo, a Colliers, a Cushman & Wakefield, a Property Partners, a TriGranit Management, a Strabag Pfs vezető szakértője.

Az idei konferencián a legnagyobb FM, ill. PM cégek vezetői mellett szóhoz jutnak az ingatlanok használói, a vállalatok, állami szervezetek is. Többek között a Fővárosi Vagyonkezelő, a Generali, a Graphisoft Park, a Magyar Nemzeti Bank, a MÁV Vagyonkezelő, a Metro Asset Management vezető szakértői beszélgetnek majd hatékony üzemeltetésről, ingatlanstratégiáról.

Az esemény legfontosabb témái:

- Milyen kihívások állnak az üzemeltető és ingatlankezelő cégek előtt? A növekvő piaci verseny és az ebből fakadó költségcsökkentési nyomás milyen következményekkel jár az üzemeltetők, ingatlankezelők számára? Merre tart az üzemeltetői, ingatlankezelési piac?

- Problémás bérlők kezelése. Banki szempontból problémás ingatlanok üzemeltetése, kezelése: mit csinálnak a bankok a hozzájuk visszaszállt, visszavett ingatlanokkal?

- Hol szorít a bő cipő? - A vállalati ingatlangazdálkodás problémái. Az örök vállalati dilemma: saját magunk kezeljük az ingatlanokat vagy bízzunk meg külsős FM-céget?

- Zöld kérdések, energiahatékonyság az üzemeltetésben: ábránd vagy szigorú realitás ez a kérdés Magyarországon. Mit jelent az energiahatékony üzemeltetés?

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF