Találd meg panorámás otthonod a Park West lakóparkban (x)

PR cikk
Pezsgő környezetben, a belvároshoz közel, de mégis csendes lakásra vágysz, amely még panorámás is? Lehetetlen küldetésnek tűnik, azonban mi mégis találtunk egy olyan lakóparkot, amely minden kritériumnak megfelel, ráadásul egyedi szolgáltatásai és magas minősége révén messze kiemelkedik a kínálatból.

Ez pedig nem más, mint a Park West, a LIVING lakóingatlan fejlesztő projektje, amely méltán érdemelte ki a közönség figyelmét és szeretetét. Az épület magasabb emeletein elhelyezkedő, 55 és 60 négyzetméter alapterületű, hatékony alaprajzú lakásokból csodás budai és városligeti panoráma élvezhető, amely fantasztikus hátteret biztosít a teraszon megejtett étkezésekhez vagy a barátokkal, családdal eltöltött élményteli estékhez.

A pezsgő XIII. kerület szívében, mégis csendes környezetben, a Lehel tér szomszédságában található fejlesztés könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel is, kiváló választás egyedülállók és párok számára. A belváros közeli lokáció révén változatos szolgáltatások érhetők el a projekt közvetlen vonzáskörzetében, a pihenni vágyók számára pedig tökéletes választás a rövid sétával elérhető Városliget.

A Park West megálmodói a 21. századi fiatalok nyüzsgő életstílusához, és merőben új munkakultúrájához kívántak alkalmazkodni a lakások nyújtotta közösségi szolgáltatásokkal. A 0-24 órás postaszolgálat segítségével a lakók bármely napszakban feladhatják, illetve átvehetik csomagjaikat az épület előterében. Hasonló előnyöket tartogat az épület közösségi fészere, ahová bátran leugorhatnak a lakók, ha az otthoni barkácsoláshoz éppen szerszámra van szükségük. A rugalmas munkavégzést preferáló számára pedig tökéletes lehetőséget kínál a közösségi nappali, valamint a könyvtár.

A lakások exkluzív hangulatát tovább növelik a hozzájuk tartozó okosotthon megoldások: a Smart Home alapcsomag részeként a fejlesztő ingyen kínál minden lakáshoz egy előre telepített központi vezérlő egységet, egy okos dugaljat, valamint integrált fűtés vezérlést. Ezen funkció révén akár munkahelyünkről is ellenőrizhetjük és a kívánt értékre állíthatjuk a lakás hőmérsékletét. Az okos dugalj segítségével pedig a rohanós reggeleken akár távolról is meggyőződhetünk arról, hogy minden eszközt áramtalanítottunk, ha pedig mégsem húztuk volna ki a vasalót indulás előtt, pár kattintással megtehetjük azt okostelefonunk segítségével. A kínálat felár ellenében Smart + csomaggal is bővíthető, amely olyan szolgáltatásokat tartalmaz, mint a világítás- és fényerő-szabályozás, nyitásérzékelő, termosztát, redőny vezérlő, füst- és vízérzékelő, klímavezérlés, okos gomb és zár, kamerarendszer vagy a kézmozdulat- és hangvezérlés.

A lakások értékesítése már folyamatban van, melyek 5%-os áfával, valamint a 10-90%-os fizetési ütemezéssel vásárolhatók meg. A magas minőségre pedig garancia a LIVING mögött álló anyagcég, a WING Zrt., amely több mint 20 éves tapasztalatával és biztos pénzügyi hátterével biztosítja a professzionális szakmai hátteret.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF