Portfolio Konferencia logo

Gellényi Zoltán

Vállalat: Sempra Metals Limited Hungary
Beosztás: ügyvezető igazgató
Gellényi Zoltán 1986 óta foglalkozik árutőzsdei kereskedelemmel. Ezen belül elsősorban az ipari alapanyagokra szakosodott nagy nemzetközi tőzsdéken dolgozott (LME, IPE, NYMEX/COMEX).

A nyolcvanas évek második felében közreműködött az akkori Magyar Alumíniumipari Tröszt árkockázat kezelési rendszerének kiépítésében és működtetésében. 1990-től londoni székhelyű brókercégek hazai illetve német leányvállalatainál dolgozott. Itthon részt vett a BÁT devizakontraktusainak beindításában.

Jelenleg a Sempra Metals Ltd magyarországi képviseletét vezeti, a társaság közép-kelet európai ügyfélkörével foglalkozik. A londoni székhelyű Sempra Metal Ltd a City egyik vezető kereskedő és bróker társasága, melynek tevékenysége a színes- illetve nemes és PG fémek, valamint polimerek piacaira terjed ki. Ügyfeleiknek brókeri, market makeri, tőzsdei és OTC kockázatkezelési, illetve effektív kereskedelmi és közraktározási szolgáltatásokat kínálnak. Piacvezetők az online kereskedési és piacinformációs rendszerek elterjesztésében. Az SML tagja illetve alapító tagja a London Metal Exchange-nek, a London Bullion Market Association-nek és a London Platinum & Palladium Market-nek.

Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként:

Önnek ajánljuk

Portfolio HR Revolution 2020

Portfolio HR Revolution 2020

2020. november 18. Budapest
Sustainable World 2020

Sustainable World 2020

2020. szeptember 9. Budapest
Portfolio Private Health Forum 2020

Portfolio Private Health Forum 2020

2020. november 10. Budapest
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

*

* - A feliratkozással elfogadom az ÁSZF feltételeit