Zoltán Gellényi

Company: Sempra Metals Limited Hungary
Job title: ügyvezető igazgató
Gellényi Zoltán 1986 óta foglalkozik árutőzsdei kereskedelemmel. Ezen belül elsősorban az ipari alapanyagokra szakosodott nagy nemzetközi tőzsdéken dolgozott (LME, IPE, NYMEX/COMEX).

A nyolcvanas évek második felében közreműködött az akkori Magyar Alumíniumipari Tröszt árkockázat kezelési rendszerének kiépítésében és működtetésében. 1990-től londoni székhelyű brókercégek hazai illetve német leányvállalatainál dolgozott. Itthon részt vett a BÁT devizakontraktusainak beindításában.

Jelenleg a Sempra Metals Ltd magyarországi képviseletét vezeti, a társaság közép-kelet európai ügyfélkörével foglalkozik. A londoni székhelyű Sempra Metal Ltd a City egyik vezető kereskedő és bróker társasága, melynek tevékenysége a színes- illetve nemes és PG fémek, valamint polimerek piacaira terjed ki. Ügyfeleiknek brókeri, market makeri, tőzsdei és OTC kockázatkezelési, illetve effektív kereskedelmi és közraktározási szolgáltatásokat kínálnak. Piacvezetők az online kereskedési és piacinformációs rendszerek elterjesztésében. Az SML tagja illetve alapító tagja a London Metal Exchange-nek, a London Bullion Market Association-nek és a London Platinum & Palladium Market-nek.

Previously attended as speaker on the following Portfolio conference:

Recommended for you

Portfolio HR Revolution 2020

Portfolio HR Revolution 2020

11th November 2020 Budapest
Sustainable World 2020

Sustainable World 2020

9th September 2020 Budapest
Budapest Economic Forum 2020

Budapest Economic Forum 2020

8th October 2020 Budapest
Öngondoskodás 2020

Öngondoskodás 2020

10th November 2020 Budapest
Sing up for our exclusive event notification!

First-hand news, event offers

Clicking on the Subscribe button I accept the GTC