Portfolio Konferencia logo

Hennel Tamás

Vállalat: ARH Informatikai Zrt.
Beosztás: Regionális Igazgató

Mérnökként végzett a BME-n, pályáját az ARH alapításával egyidőben, 1991-ben kezdte el. Kezdetektől informatikai területen dolgozott, ahol hazai és nemzetközi piacvezető cégeknél, az értékesítéstől a cégvezetésig több pozícióban is helyt állt. 15 éve csatlakozott az ARH csapatához, jelenleg a cég belföldi tevékenységének irányításáért felelős.

Az ARH Zrt. dinamikus, piacvezető innovátor, globális jelenléttel és referenciákkal rendelkező  magyar technológiai vállalat. Az optikai kararakter felismerés (OCR) úttörőjeként rendszámfelismerő és okmányazonosító eszközöket, szoftvereket és komplett megoldásokat fejleszt, gyárt és szállít.

Az ARH a folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetően 1991-es alapításától a mai napig rendelkezik azzal a képességgel, hogy a kihívásokat lehetőségekké, a problémákat termékekké, az összetevőket megoldásokká változtatja.

Jelenleg több mint 5000 elégedett partner használja világszerte az ARH kép- és adatfeldolgozási know-how-ját. A vállalat felismerési technológiái több, mint 50 000 okmány szkennelő rendszerben és több, mint 80 000 közlekedési és biztonságtechnikai rendszerben találhatók meg minden kontinensen, Ausztráliától Brazílián és Szaúd-Arábián át Koreáig.

Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként:

Önnek ajánljuk

Portfolio HR Revolution 2020

Portfolio HR Revolution 2020

2020. november 18. Budapest
Sustainable World 2020

Sustainable World 2020

2020. szeptember 9. Budapest
Portfolio Private Health Forum 2020

Portfolio Private Health Forum 2020

2020. november 10. Budapest
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

*

* - A feliratkozással elfogadom az ÁSZF feltételeit