Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Hennel Tamás

Vállalat: ARH Informatikai Zrt.
Beosztás: Regionális Igazgató

Mérnökként végzett a BME-n, pályáját az ARH alapításával egyidőben, 1991-ben kezdte el. Kezdetektől informatikai területen dolgozott, ahol hazai és nemzetközi piacvezető cégeknél, az értékesítéstől a cégvezetésig több pozícióban is helyt állt. 15 éve csatlakozott az ARH csapatához, jelenleg a cég belföldi tevékenységének irányításáért felelős.

Az ARH Zrt. dinamikus, piacvezető innovátor, globális jelenléttel és referenciákkal rendelkező  magyar technológiai vállalat. Az optikai kararakter felismerés (OCR) úttörőjeként rendszámfelismerő és okmányazonosító eszközöket, szoftvereket és komplett megoldásokat fejleszt, gyárt és szállít.

Az ARH a folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetően 1991-es alapításától a mai napig rendelkezik azzal a képességgel, hogy a kihívásokat lehetőségekké, a problémákat termékekké, az összetevőket megoldásokká változtatja.

Jelenleg több mint 5000 elégedett partner használja világszerte az ARH kép- és adatfeldolgozási know-how-ját. A vállalat felismerési technológiái több, mint 50 000 okmány szkennelő rendszerben és több, mint 80 000 közlekedési és biztonságtechnikai rendszerben találhatók meg minden kontinensen, Ausztráliától Brazílián és Szaúd-Arábián át Koreáig.

Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként:

Önnek ajánljuk

Portfolio Property X 2024

Portfolio Property X 2024

2024. május 29 - 30.
Financial IT 2024

Financial IT 2024

2024. június 11.
XX. Property Investment Forum

XX. Property Investment Forum

2024. szeptember 25.
Private Health Forum 2024

Private Health Forum 2024

2024. szeptember 26.
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.