Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Hennel Tamás

Vállalat: ARH Informatikai Zrt.
Beosztás: Regionális Igazgató

Mérnökként végzett a BME-n, pályáját az ARH alapításával egyidőben, 1991-ben kezdte el. Kezdetektől informatikai területen dolgozott, ahol hazai és nemzetközi piacvezető cégeknél, az értékesítéstől a cégvezetésig több pozícióban is helyt állt. 15 éve csatlakozott az ARH csapatához, jelenleg a cég belföldi tevékenységének irányításáért felelős.

Az ARH Zrt. dinamikus, piacvezető innovátor, globális jelenléttel és referenciákkal rendelkező  magyar technológiai vállalat. Az optikai kararakter felismerés (OCR) úttörőjeként rendszámfelismerő és okmányazonosító eszközöket, szoftvereket és komplett megoldásokat fejleszt, gyárt és szállít.

Az ARH a folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetően 1991-es alapításától a mai napig rendelkezik azzal a képességgel, hogy a kihívásokat lehetőségekké, a problémákat termékekké, az összetevőket megoldásokká változtatja.

Jelenleg több mint 5000 elégedett partner használja világszerte az ARH kép- és adatfeldolgozási know-how-ját. A vállalat felismerési technológiái több, mint 50 000 okmány szkennelő rendszerben és több, mint 80 000 közlekedési és biztonságtechnikai rendszerben találhatók meg minden kontinensen, Ausztráliától Brazílián és Szaúd-Arábián át Koreáig.

Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként:

Önnek ajánljuk

Sustainable Tech 2023

Sustainable Tech 2023

2023. április 25.
Biztosítás 2023

Biztosítás 2023

2023. március 8.
Hitelezés 2023

Hitelezés 2023

2023. május 4.
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.