Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Alapkezelők a részvénypiacról

Időpont: 2006. május 16.  

Helyszín:

Miért jöjjön el?

A választásoknak vége, a tőzsde gyorsjelentések befejeződnek, a piac bizonytalan, vajon merre fordulnak az árfolyamok, folytatódik-e a zuhanás? A Portfolio.hu aktuális Klubján talán választ kaphatunk az összes befektetőket érdeklő kérdésre.

MA kerül sor a Portfolio.hu Klub legfrissebb rendezvényére, amelyen hazai és külföldi alapkezelők értékelik a részvénypiac aktuális helyzetét és kilátásait. Milyen a magyar piac megítélése, jönni vagy menni fog-e a külföldi tőke, melyik lehet a nyerő papír, hol vannak a kockázatok?

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Témáink:

Válság van vagy csak pánik?
Kitart-e a fejlődő piacok lendülete, milyen kockázatok vannak?
A magyar piac a régió tükrében
Hogy értékeljük a gyorsjelentéseket?
Mely papírokban van még tartalék?
Meddig tart a befektetők türelme a makrogazdasági problémákkal kapcsolatban?

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.