Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Az arany és az olaj vonzásában

Időpont: 2006. április 20.  

Helyszín:

Miért jöjjön el?

Száguld az aranyár, száguld az olajár, tovább folytatódik a rali a termékpiacon. Április 20-tól a magyar befektetők is bekapcsolódhatnak az arany lüktető piacába, a BÉT-en elérhető válik az aranykontraktus. Ugyanakkor az olajról sem szabad elfelejtkezni, a nemzetközi piacokon nyitva áll az út a kereskedésre.

Április 20-án csütörtökön kerül sor a legújabb Portfolio.hu Klubra, amely az arany és az olaj piac köré szerveződik. Vajon tovább folytatódik-e a rali, érdemes-e most bekapcsolódni, milyen tényezőkre érdemes figyelni, hogyan tudunk beszállni?

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Témáink:

Az arany- és olajpiac emelkedésének a háttere?
Milyen tényezők befolyásolják az árfolyamot?
Mire érdemes a jövőben figyelni?
Érdemes-e magánbefektetőknek bekapcsolódni a kereskedésbe

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.