Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Kereskedési és befektetési ötletbörze, piaci elemzés – Online előadás

Magyar és nemzetközi piaci elemzés

Időpont: 2019. január 7.  

Helyszín: Az internet

Előadóink lesznek többek között

Összes előadó
speaker image

tőzsdei oktató, vezető elemző
Portfolio

Miért jöjjön el?

Online előadásainkon heti két alkalommal áttekintjük a magyar és nemzetközi részvénypiac és a devizapiac aktualitásait. Profi trader előadónk konkrét kereskedési, befektetési ötleteket is megfogalmaz az előadás során.

Az előadás hossza 45 perc. A piacokkal kapcsolatos külön kérdésekre 15 extra perc áll rendelkezésre. Az élő előadás felvételre kerül, és az archívumban korlátlan számban megtekinthető az előadás hetében. (TraderSzoba felhasználók számára korlátlan időtartamban.) Az archív előadás a TraderSzobában érhető el, mely a Portfolio Trader exkluzív szolgáltatása a Portfolio Tanácsadás és az AlfaTrader ügyfelek számára. Utóbbiak számára az előadás díjmentes.

Akik díjfizetés mellett jogosultak a részvételre, a webinárium hetére 1 hetes teszthozzáférést kapnak a www.traderszoba.hu oldalhoz, ahol megtekinthetik az archív előadást.


A részvételi díj a két előadásra 4500 Ft. TraderSzoba jogosultsággal rendelkezőknek a webinárium ingyenes.

Első előadás: 2019. január 7.  10:00

Második előadás: 2019.január 10. 10:00

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.