Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Live inspiration show - Töröld el a szürkeséget!

Találkozz az optimista szemléletmód mestereivel!

Időpont: 2017. október 26.  

Helyszín: Danubius Hotel Gellért

Előadóink lesznek többek között

Összes előadó
speaker image
Dr. Baji Balázs
Gátfutó, állatorvos
speaker image
Dr. Lala Balogh László
Bohócdoktor
Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány
speaker image
Fülöp Ádám
szoftverfejlesztő
GlovEye
speaker image
Ternován Zoltán
SM beteg, amatőr sportoló

Itt a helyed, ha

Itt a helyed, ha érdekel, hogy az emberi csúcsteljesítmények hogyan születnek.

 

Kemény fába vágjuk a fejszénket, mert a legtöbben a mit és hogyan csináljak kérdéskörre fókuszálnak, de mi most nem ezt tesszük!

 

Sokakat érdekel, hogy milyen szokásai vannak egy milliárdosnak, mit eszik reggelire vagy milyen matracon alszik. Az is izgalmas lehet számodra, hogy konkrétan mit és hogyan tett, mire a csúcsra ért. A lényeget azonban már kevesebben feszegetik, vagyis hogy milyen hozzáállása van az illetőnek az üzlethez, hogyan gondolkodik, milyen érzelmi állapotban végzi tevékenységét.

 

Azt gondoljuk, hogy a csúcsteljesítmény az élet bármely területén fejben dől el, és ha most úgy is érzed, hogy nem vagy képes ellesni a „titkot”akkor tévedsz. Tény, hogy ez a téma nehezebben megfogható, mint egy konkrét befektetési ötlet, de fontossága miatt célszerű időt szánni rá.

 

Miért gondoljuk, hogy a teljesítmény elérése tanulható?

Röviden azért, mert az élet különböző területén kiemelkedő eredményt elérő emberek hasonló értékekkel, meggyőződésekkel rendelkeznek, így gondolkodásmódjuk által bárki közelebb kerülhet a valódi teljesítményt nyújtó életstratégiákhoz.

JEGYVÁSÁRLÁS AZ ELŐADÁSRA


Rendezvényünkön olyan emberekkel beszélgetünk, akik korlátaikra fittyet hányva olyat tettek, amiről a többség azt gondolta lehetetlen.

Az este előadói:
Dr. Baji Balázs, az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb magyar atlétája, aki már állatorvosként állhatott fel a dobogóra a profi atlétákkal versenyezve.

GlovEye, Fülöp Ádám - Ádám és csapata képviselte hazánkat a rangos Microsoft Imagine Cup innovációs versenyének nemzetközi döntőjén Seattle-ben. A GlovEye tudományos áttörés a láttássérültek olvasási élményének javításában.

Ternován Zoltán – aki minden orvosi diagnózisra rácáfolt, SM betegként még magasabb fokozatra kapcsolt. Számára minden akadály legyőzhető.

Dr. Lala (Balogh László) a bohócdoktor terapeuta, és kommunikációs szakértő - hajtóereje a küldetéstudat.

A rendezvény részvételi díja 2000 Ft.

 

JEGYVÁSÁRLÁS AZ ELŐADÁSRA
 

Időpont: 2017. Október 26. 17:30-19:30

Helyszín: Danubius Hotel Gellért, 1114 Budapest, Szent Gellért tér 2.

Kapcsolat: Bóber Zsófia, Tel.: 061-646 4388, Email: zsofi@portfolio.hu

A szervező fenntartja a jogot a programváltoztatásra

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.