Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon

Időpont: 2022. szeptember 23 - 25.  

Helyszín: MomSport Uszoda és Rendezvényközpont

Kiemelt témáink

  • A lakáspiac legfontosabb kérdései
  • Lakáshitel-felvétel dilemmái – Válaszok, megoldási lehetőségek
  • Lakáspiac fejlesztői szemmel
  • Lakásfejlesztés és értékesítés
  • Állami támogatások lehetőségei
  • Lakáspiac, lakásárak alakulása
  • Az építőipar legfontosabb kérdései
  • Hasznos tippek újlakás-vásárláshoz

Előadóink lesznek többek között

Összes előadó
speaker image
Görög Áron Konstantin
értékesítési Igazgató
Cordia
speaker image
Gulyás István
építészmérnök, épület Energiahatékonysági szakértő
Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesülete, Elnök
speaker image
Kiss Ernő
elnök
Magyar Napelem Napkollektor Szövetség
speaker image
Rónai Balázs
Co-Founder
OOTT Okos Otthon

Miért jöjjön el?

A Portfolio Lakás kiállításnak évek óta fontos része a klub program, ahol a piac szereplői előadások és panelbeszélgetések során vitatják meg a lakáspiac aktuális folyamatait. Idén ősszel a klub mellett lehetőséget adunk a szakma különböző szereplőinek az érdeklődőkkel való interaktívabb kommunikációra is, melynek során pénteken és szombaton és vasárnap is tanácsadói pultokat állítunk fel és több workshop-ot szervezünk. A tervezett témák között a lakások energiafogyasztása, a különböző fenntartható megoldások alkalmazása (hőszivattyú, napelemek, szigetelések stb.), az okosotthonok kialakítása és a lakás - e-mobilitás kapcsolata (elektromos járművek töltése) egyaránt szerepel. Az eseményeken a piaci szereplők mellett szakmai szervezetek is képviseltetik magukat, hogy a közönség tagjai a lehető legátfogóbb módon kaphassanak választ a lakhatással kapcsolatban felmerülő kérdéseikre.

 

Hamarosan megnyitja kapuit a Portfolio LAKÁS KIÁLLÍTÁS a MOMSportban, Budapesten. Idén is INGYENESEN várjuk látogatóinkat, akik lakást vennének, bővítenének, felújítanának, eladnának…

Látogatóként várjuk a Portfolio Lakás Klubon azokat, akik új, vagy használt lakás vásárlásán, vagy eladásán gondolkoznak, akik szeretnék tudni, hogy mire kell különösen odafigyelni a hitelválasztásnál, akiket érdekel, hogy mi a különbség egy lakás ára és a valós értéke között, valamint azokat is, akik kíváncsiak rá, hogy milyen kilátások elé néz most a lakáspiac és mit várnak a szakértők a következő években.

Jöjjön el a LAKÁS Kiállításra, és ne hagyja ki a helyszínen megrendezett Portfolio Lakás Klubot se! A klub Kiállítóinknak és Támogatóinknak köszönhetően díjmentesen látogatható, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit a Jelentkezés gombra kattintva tud megtenni!

A Lakás kiállításról bővebb információt IDE kattintva talál.

 

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Támogatóink

Támogató

Szakmai partner

Médiapartner

Accessibility Partner

Galéria

GALÉRIA | 15 kép
Lakás Klub EXTRA 2019

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

Barabás Andrea
  • Barabás Andrea
  • rendezvényszervező
  •  
  • Telefon: +36 1 646 4383
  • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.