Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Nabi

Időpont: 2004. január 22.  

Helyszín:

Miért jöjjön el?

Róna Péter, a NABI alapító elnöke és Horváth Péter volt a tegnapi Tőzsdeklubunk vendége, piaci oldalról Daróczi Andor alkotott véleményt.
Elsőként dióhéjban a főbb megállapítások:
1., 220-230 HUF/USD árfolyam mellett (a termelési terv teljesítése esetén) lehet nullszaldós a NABI gazdálkodása
2., belátható időn belül nincs komolyabb fejlesztés, jelentősebb beruházás, így a társaság normál tevékenységére tud fókuszálni - elsődleges cél a stabilitás megteremtése
3., fél év alatt 35-38 m USD-vel csökkenhet a készletszint, s ezzel párhuzamosan a jelentős adósság állomány is.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Róna Péter, a NABI alapító elnöke és Horváth Péter volt a tegnapi Tőzsdeklubunk vendége, piaci oldalról Daróczi Andor alkotott véleményt.

Daróczi Andor, a Concorde Értékpapír Rt. elemzője (illetve napok óta befektetési alapkezelő a Concorde Alapkezelőnél) azon véleményének adott hangot, hogy a piac jelenleg minden negatív tényezőt beárazott, a társaság likvidációs értékén forog a papír. Ha bármely körülményben javulás következik be, úgy a részvény határozott emelkedést mutathat.

Róna Péter, a NABI alapító elnöke lesz a Portfolio.hu Tőzsdeklub januári rendezvényének vendége. A 2003-as, társaság számára több erősen kedvezőtlen fejleményt hozó, összességében a társaság tőzsdei bevezetése óta legsikertelenebb év után a Tőzsdeklubba ellátogatók személyes betekintést kaphatnak a NABI 2004-es kilátásait illetően.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.