Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Portfolio befektetői klub - Nyíregyháza

Időpont: 2007. szeptember 20.  

Helyszín:

Miért jöjjön el?

Portfolio befektetői klub - Nyíregyháza

Érdekli a tőzsde izgalmas világa? Szeretné megismerni milyen lehetőségei vannak az értékpapír piacon? Akkor Nyíregyházi rendezvényünk Önnek szól. A Portfolio.hu Befektetői Klub nyíregyházi rendezvényén megtudhatja, hogy a Portfolio elemzői milyen belföldi és külföldi részvényekben látják a legnagyobb növekedési potenciált, és milyen ágazatok lehetnek az elkövetkező hónapok nyertesei, és mik a vesztesi? Magyar vagy külföldi piacokban van e nagyobb növekedési lehetőség az év hátralévő részében?

(ingyenes rendezvény)

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Mibe fektessünk? Főbb irányok a hazai és a nemzetközi tőkepiacon.

Érdemes-e most vásárolni, vagy inkább a kivárás a megfelelő stratégia?

Hatékony kereskedési technikák, amelyek átsegíthetik a befektetőt a részvénypiac buktatóin.

Online kereskedési lehetőség bemutatása a Budapesti Értéktőzsdén kereskedhető termékekre a Portfolio Online Tőzsdén keresztül.

Hogyan kereskedhetünk a nemzetközi piacokon egyszerűen és költség hatékonyan? A Worldspreads kereskedési rendszerének bemutatása.

Rendezvény időpontja:
2007-09-20 17:00

Helyszín
Hotel Korona
4400 Nyíregyháza
Dózsa György u.1

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.