Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Részvénypiaci kilátások technikai és fundamentális alapon

Időpont: 2007. július 11.  

Helyszín:

Miért jöjjön el?

A Portfolio Trader Klub következő rendezvényén újszerû megközelítésben tekintjük át a hazai és a nemzetközi részvény piacokat. Egyrészről megvizsgáljuk a piacokat technika alapon, hosszú és rövid távú grafikonok alapján, amit kiegészítünk a részvényelemző fundamentális megközelítésével.

Gyakorlati példán keresztül mutatjuk be a technikai elemzés eszköztárának alkalmazását, valamint a résztvevők a technikai elemzés számos fortélyát is elsajátíthatják a rendezvényen áttekintett részvény és index grafikonokon keresztül. A technikai elemzés által kapott jelzéseket a Portfolio.hu részvényelemzője kommentálja, aki foglakozásából adódóan inkább fundamentális alapon közelít a tőzsdéhez.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

A rendezvény témája:

Részvények, indexek technikai elemzése
Néhány speciális alakzat, gyertyaformáció bemutatása
Indikátorok hatékony használata
A portfolio.hu részvény elemzőjének véleménye a hazai és nemzetközi piacokról

Rendezvény időpontja: 2007-07-11 17:30

Helyszín: Vista Rendezvényközpont
1061 Budapest, Paulai Ede u. 9.

Részvételi díj: 2500 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.