Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Trendek és piaci fordulók azonosítása

vételi és eladási pontok

Időpont: 2019. február 13.  

Helyszín: Bokor utca irodaház

Miért jöjjön el?

A legtöbb sikeres, aktívan üzletelő kereskedő a piac fő sodrásirányával egyezően kereskedik, vagyis trendkövető kereskedő.  Szemináriumunkon megérted, mi az oka annak, hogy a piaci trendek követésével tudod a legkönnyebben a valószínűségeket a saját oldaladra állítani.  

Az előadáson, trendkövető kereskedési szemléletben áttekintjük a magyar és nemzetközi piac aktualitásait, és közösen vételi, eladási zónákat határozunk meg.

Tematika:

  • Trendek azonosítása
  • Piaci fordulók
  • Vételi és eladási pontok

Az előadás részvételi díja 3000 Ft Traderszoba tagoknak díjmentes (regisztrációhoz kötött). Amennyiben Traderszoba tag vagy, emailben jelezd részvételi szándékodat.

Időpont: 2019.02.13  18:00-20:00

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.