Portfolio Konferencia logo

1. Közép-Kelet Európai Vállalatfinanszírozási és Kockázai Tőke Konferencia

Időpont: 2004. november 2.   Helyszín: Hilton Budapest WestEnd

Normál ár

79.900 HUF + ÁFA/fő


Fontos információk az árakkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatban

Részvételi díj:
A konferencia díja HUF 79,900 + ÁFA / fő, amely tartalmazza a konferncia dokumentációját, büféebédet, 3 kávészünetet és ingyenes parkolást a WestEnd City Center bevásárlóközpont parkolójában. A konferncia két nyelven, angol-magyar szinkrontolmácsolással zajlik.
Két fő jelentkezése esetén 10%, három vagy több fő jelentkezése esetén 20% kedvezményt biztosítunk.

Ajándék és nyereménysorsolás:
Belépőjegyéhez egy éves előfizetést is ajándékba adunk a Portfolio.hu Prémium szolgáltatásaihoz (hírarchivum, grafikon rajzoló, egyes mély elemzések). A belépéshez szükséges jelszót a részvételi díj átutalása után e-mailen küldjük el Önnek.
A konferencia napján szerencséjét is próbára teheti: a résztvevők között egy két személyes hétvégét sorsolunk ki az ötcsillagos Radison SAS Birdland Resort & Spa Hotelbe, Bükfürdőre.

Fizetési és lemondási feltételek:
A részvételi díjról a jelentkezés visszaigazolásával együtt postai úton számlát küldünk, 8 napos átutalási határidővel. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett október 25-ig fogadunk el, az október 26-a utáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni.

Az online regisztráció írásos megrendelésnek minősül, a jelentkezés elküldésével elfogadom a rendezvény fizetési és lemondási feltételeit.

Jelentkezés, fizetési és lemondási feltételek

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. A fizetést követően kerül kiállításra a számla, melyet postázunk Önöknek a regisztrációnál megadott címre. Az online regisztráció megrendelésnek minősül.

A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. Lemondást a részvételi díj teljes visszafizetése mellett a rendezvény napja előtti 5. munkanapon 12 óráig - KIZÁRÓLAG ÍRÁSBAN a címre - fogadunk el. Az ezutáni lemondások esetében a részvétel átruházható, de a teljes díjat ki kell fizetni. Telefonos vagy egyéb szóbeli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni. A lemondási határidő utáni regisztráció esetén lemondásra nincs lehetőség. A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor lehetséges a rendezvény utáni 1. munkanapon az átutalás. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat a lemondási határidő után - beleértve az átutalás hiánya miatti rendezvénytől való távolmaradást is - nem fogadunk el. Ebben az esetben is - mivel a lemondási határidőig nem érkezett hozzánk írásbeli lemondás - a teljes összeget ki kell fizetni.

Támogatóink

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

*

* - A feliratkozással elfogadom az ÁSZF feltételeit