Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

CEE Financial Summit 2015 - Bécs, Ausztria

Időpont: 2015. október 13.  

Helyszín: Hotel Park Royal Palace (Bécs, Ausztria)

Normál jegyár

59.900 HUF + ÁFA/fő


190 EUR + ÁFA/fő


Kedvezmények

két fő jelentkezése esetén

10% kedvezmény

for 3 or more registrations

20% kedvezmény

Választható szolgáltatások

Egyágyas szoba (október 12-13.)

Kérjük, jelentkezés előtt tájékozódjanak szolgáltatásainkról.

135 EUR + ÁFA/fő

Kétágyas szoba (október 12-13.)

Kérjük, jelentkezés előtt tájékozódjanak szolgáltatásainkról.

155 EUR + ÁFA/fő

Fontos információk az árakkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatban

A rendezvényre kizárólag érvényes jegy bemutatásával engedjük be résztvevőinket, melyet rendszerünk a fizetést követően küld ki a regisztrációkor megadott résztvevői email címre.

Szállásajánlatunk:

Szoba egyágyas elhelyezéssel:

Cégünk október 12-e éjszakára 135 EUR + 10 % ÁFA / szoba / éj áron tud szállást biztosítani (kizárólag a) konferencia résztvevőinknek a bécsi Hotel Park Royal Palace szállodában.
Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

 • szoba egyágyas elhelyezéssel, egy fő részére,
 • reggeli október 13-án a szálloda éttermében,
 • idegenforgalmi adó.

A feltüntetett ár kizárólag konferencia résztvevőknek szól. A kedvezmények a szállásajánlatra nem vonatkoznak. A konferenciáról és a szállásról a Portfolio tud további információval szolgálni. Kérjük, amennyiben kérdése van, ne a szállodát, hanem kollégáinkat keressék fel.

Szoba kétágyas elhelyezéssel:

Cégünk december 3-a éjszakára 155 EUR + 10 % ÁFA / szoba / éj áron tud kétágyas szobát biztosítani (kizárólag a) konferencia résztvevőinknek a bécsi Hotel Park Royal Palace szállodában.

Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

 • szoba kétágyas elhelyezéssel, két fő részére,
 • reggeli október 13-án a szálloda éttermében,
 • idegenforgalmi adó.

A feltüntetett ár kizárólag konferencia résztvevőknek szól. A kedvezmények a szállásajánlatra nem vonatkoznak. A konferenciáról és a szállásról a Portfolio tud további információval szolgálni. Kérjük, amennyiben kérdése van, ne a szállodát, hanem kollégáinkat keressék fel.

A kétágyas elhelyezésnél a jelentkezőket (egyneműeket, ill. azonos nevűeket-házaspárokat) egy szobában helyezzük el. Kérjük, jelezze az elhelyezéssel kapcsolatos kéréseit. Amennyiben nem kíván kétágyas elhelyezést, válassza az egyágyas elhelyezést.

További információ:
Sztanek Fruzsina
rendezvényszervező
rendezveny@portfolio.hu
+36 1 327 4080/73

Jelentkezés, fizetési és lemondási feltételek

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. Társaságunk a pénzügyi teljesítést követően megküldi emailben a kiállított távszámla letöltési linkjét, a regisztrációkor megadott távszámla email címre, illetve a kapcsolattartónak.

Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése után lemondást nem fogadunk el, a részvételi jegyet nem váltjuk vissza. A részvételi díjat a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A részvételi díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat - beleértve az átutalás hiányára való hivatkozást vagy egyéb okok miatti rendezvénytől való távolmaradást - nem fogadunk el. Ebben az esetben is a teljes összeget ki kell fizetni.

FIGYELEM!

A Net Média Zrt. Fenntartja a jogot a rendezvény időpontjának módosítására. Ha a rendezvény időpontja módosul, az új időpontról a Net Média Zrt. megfelelő időben tájékoztatja a jegyvásárlókat. A megváltott és kifizetett jegyek a módosított időpontban is érvényesek vagy, ha az új időpont nem lenne megfelelő, átruházhatóak.

Ha a rendezvény jogszabályi vagy hatósági korlátozás vagy a felektől független külső egyéb körülmény miatt nem tartható meg a kijelölt időpontban, a Net Média Zrt. a rendezvényt online konferencia formájában tartja meg. Az online konferencia részvételi díja a vele megegyező témájú, meg nem tartható rendezvény részvételi díjának 40%-a. Az ezt meghaladó befizetéseket a Net Média Zrt. a rendezvény online formában történő megtartásáról szóló döntés közzétételét követő 20 napon belül visszatéríti.
A jegy ára még a rendezvény időpontjának módosítása vagy online formában történő megtartása esetén sem téríthető vissza a jelen feltételekben írtakat meghaladó mértékben!

Támogatóink

Támogató

Szekció támogató

Akadémiai partner

Kapcsolat

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Palkó István
 • Palkó István
 • vezető elemző
 •  
 • Telefon: 06/1 428 90 65
 • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.