Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Portfolio Investment Day 2023

Money, Money, Money

Időpont: 2023. november 8.  

Helyszín: CEU Nádor Event Center

Normál jegyár

5.000 HUF + ÁFA/fő


14 EUR + ÁFA/fő


Kedvezmények

5 vagy több fő jelentkezése esetén*

20% kedvezmény

Fontos információk az árakkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatban

A rendezvényre kizárólag érvényes jegy bemutatásával engedjük be résztvevőinket, melyet rendszerünk a fizetést követően küld ki a regisztrációkor megadott résztvevői email címre.

A rendezvényre a részvételi díj 5000 Ft + ÁFA/fő.  Felhívjuk a figyelmet, hogy a részvételi díjat kizárólag kártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni!  

*VEGYEN RÉSZT DÍJMENTESEN - szponzoraink jóvoltából! A díjmentes részvétel feltétele: 

A rendezvény részvételi díjhoz kötött, azonban szponzorainknak köszönhetően ingyenes részvételt is biztosítunk a PID2023 kóddal! Azok a jelentkezők, akik hozzájárulnak, hogy átadjuk partnereink részére az elérhetőségeiket, így térítésmentesen csatlakozhatnak be az év nagy privát befektetési rendezvényére. Engedje, hogy partnereink felkereshessék önt ajánlataikkal, és biztosítsa ingyenes helyét a Portfolio követkető nagyszabású befektetési rendezvényén! Csatlakozzon be, kérdezzen és tanuljon a nagyoktól!

A PID2023 kód felhasználása: Kérjük, hogy kódfelhasználás esetén a regisztrációs folyamat során az egyedi kód (PID2023) mezőben tüntesse fel, majd fogadja el az utolsó oldalon az adatkezelési feltételeinket és véglegesítse a regisztrációt!


A Portfolio Investment Day 2023 rendezvényen részt venni kívánó személyek számára az egyedi kód (PID2023) útján biztosított jegyek abban az esetben állnak rendelkezésre, amennyiben a részt venni kívánók a regisztrációval egyidejűleg kifejezetten nyilatkoznak arról, hogy tudomásul veszik és elfogadják a megadott adataiknak Szervező Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerinti kezelését, továbbá azt a tényt, hogy Szervező jogosult az adataikat üzletszerzési célból továbbítani. 

Jelentkezés, fizetési és lemondási feltételek

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. Társaságunk a pénzügyi teljesítést követően megküldi emailben a kiállított távszámla letöltési linkjét, a regisztrációkor megadott távszámla email címre, illetve a kapcsolattartónak.

Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése után lemondást nem fogadunk el, a részvételi jegyet nem váltjuk vissza. A részvételi díjat a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A részvételi díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat - beleértve az átutalás hiányára való hivatkozást vagy egyéb okok miatti rendezvénytől való távolmaradást - nem fogadunk el. Ebben az esetben is a teljes összeget ki kell fizetni.

FIGYELEM!

A Net Média Zrt. Fenntartja a jogot a rendezvény időpontjának módosítására. Ha a rendezvény időpontja módosul, az új időpontról a Net Média Zrt. megfelelő időben tájékoztatja a jegyvásárlókat. A megváltott és kifizetett jegyek a módosított időpontban is érvényesek vagy, ha az új időpont nem lenne megfelelő, átruházhatóak.

Ha a rendezvény jogszabályi vagy hatósági korlátozás vagy a felektől független külső egyéb körülmény miatt nem tartható meg a kijelölt időpontban, a Net Média Zrt. a rendezvényt online konferencia formájában tartja meg. Az online konferencia részvételi díja a vele megegyező témájú, meg nem tartható rendezvény részvételi díjának 40%-a. Az ezt meghaladó befizetéseket a Net Média Zrt. a rendezvény online formában történő megtartásáról szóló döntés közzétételét követő 20 napon belül visszatéríti.
A jegy ára még a rendezvény időpontjának módosítása vagy online formában történő megtartása esetén sem téríthető vissza a jelen feltételekben írtakat meghaladó mértékben!

Támogatóink

Platinum támogató

Gold támogató

Silver/Expert támogató

Bronze támogató

Hivatalos autókölcsönző partner

A rendezvény karbonsemlegességéért felel

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

Molnár Kinga
 • Molnár Kinga
 • Rendezvényszervező
 •  
 • Telefon: +36 1 646 4369
 • E-mail cím:

Szponzorációs lehetőségek

Takács Sándor
 • Takács Sándor
 • Commercial Director
 •  
 • Telefon: 428-9094
 • E-mail cím:
Schultz Zoltán
 • Schultz Zoltán
 • key account sales partner
 •  
 • Telefon: +36 20 319 9024
 • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Árgyelán Ágnes
 • Árgyelán Ágnes
 • elemző
 •  
 • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.