Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Építőipar 2021

Időpont: 2021. június 10.  

Helyszín: Marriott Hotel, Budapest + Terasz

Tudnivalók

A konferencia nyelve: magyar

Kiegészítő program: Díjátadó és állófogadás

TÁJÉKOZTATÓ

A Veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020 (XI.10) Korm. rendelet 6/C.§ (3). bek. alapján a rendezvényeink látogatására kizárólag koronavírus ellen védett személyek jogosultak

A rendelet értelmében a Net Média Zrt, mint a rendezvény szervezője köteles valamennyi résztvevő védettségét ellenőrizni, melyet a résztvevők a rendelet 2/A.§-a alapján, védettségi igazolványuk, vagy az azzal egyenértékű, a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti védőoltást igazoló applikáció bemutatásával, valamint ezzel egyidejűleg személyazonosító okmány bemutatásával igazolhatják. Kérjük ezen dokumentumokat hozzák magukkal a rendezvényre figyelemmel arra, hogy ezek hiányában a rendelet 6/C.§ (5). bek. alapján a Net Média Zrt., mint a rendezvény szervezője köteles az Önök beléptetését – még érvényes jegy birtokában is – megtagadni, illetve megakadályozni.

Amennyiben a beléptetés az előbbiekre tekintettel hiúsul meg, azt úgy kell tekintsünk, hogy az érintett a rendezvényen érvényes jegy birtokában sem jelent meg, melyre tekintettel, a megváltott, személyes részvételre jogosító jegy értékének részbeni vagy teljes visszatérítésére nem válik jogosulttá.

A rendezvényeinken személyesen részt vevők nem kötelesek maszkot viselni, ugyanakkor javasoljuk Önöknek a maszkviselést minden olyan helyzetben, ahol a másoktól való, legalább 1,5 méteres távolság nem biztosított. 

Személyzetünk, valamint a helyszínt biztosító szálloda munkatársai is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a rendezvény környezete, helyszíne és az Önök rendelkezésére álló eszközök teljes mértékben biztonságosak legyenek. Várjuk Önöket mihamarabb újra személyesen a Portfolio rendezvényein.

A Portfolio Rendezvény csapata

RUGALMAS JEGYRENDSZER. REGISZTRÁLJON MOST, MÓDOSÍTSON KÉSŐBB

TERVEZZEN SZABADON
2022-ben minden eddiginél rugalmasabb jegyvásárlási rendszerrel várjuk régi és új résztvevőinket szakmai konferenciáinkon. A vírushelyzettől és a hozzá kapcsolódó aktuális törvényi szabályozástól függően - online, offline és hibrid eseményeket biztosítunk vendégeinknek. Még nem tudja hogyan alakul a jelenlegi helyzet, vagy akár a napja, amelyre a kiszemelt Portfolio rendezvény esik? Mi alkalmazkodunk.
DÖNTSÖN IDŐBEN
Megvásárolt jegyének típusát, azaz részvételének módját legkésőbb 10 nappal a rendezvény előtt ön egy alkalommal módosíthatja, amennyiben ezt jelzi nekünk a rendezveny@portfolio.hu e-mail címen.
Ha online-ról offline jegyre módosítana:
A helyszíni jegy ára magasabb, így a különbözet befizetésével tudja rendezni a módosítást. Ha offline-ról online jegyre módosítana:
A virtuális jegy ára alacsonyabb, a jegyárkülönbözet visszautalásra kerül a rendezvényt követően.
Biztosítsa helyét már most, döntsön később! Mi alkalmazkodunk.

Helyszíni részvétellel kapcsolatos tájékoztató

TÁJÉKOZTATÁS: Figyelünk vendégeinkre, figyelünk a biztonságra!

Extra biztonsági (koronavírus-ellenes) intézkedésekkel és körülményekkel várjuk kedves vendégeinket konferenciánkon. Szeretnénk kérni, hogy csak akkor jöjjenek el a rendezvényre, ha teljesen egészségesnek érzik magukat, óvjuk egymás egészségét.

Természetesen nem feledkezhetünk el arról, hogy a koronavírus árnyékában fogunk élni, nem csak ősszel, hanem akár még 1-2 évig is. A Portfolio csapata ezért nem csak a szakmai programmal készül, hanem alaposan átgondolt, szakértők közreműködésével megtervezett biztonsági intézkedésekkel is.

Továbbá figyelünk arra hogy külföldi előadóink online jelentkezzenek be, a távolságtartás érdekében fokozott létszámkorlátot biztosítunk,
illetve fókuszálunk a helyszíni körülményekre is (például a biztonságos étkezés) melyet azok az ultra-prémium rendezvényhelyszínek biztosítják, akikkel évek óta együtt dolgozunk, és ismert nemzetközi ötcsillagos franchise-ok révén kiemelt figyelmet fordítanak vendégeik/vendégeink biztonságára.

A konferencián a maximális biztonságot és egészséget a  Konica Minolta IoT hőkamera használata biztosítja a belépésnél.

ÉRINTÉSMENTES BELÉPÉS

Felhívjuk kedves résztvevőink figyelmét, hogy a konferenciára való jelentkezést követően QR-kódot küldünk ki a regisztráció során megadott résztvevői email címre. Ezt legyenek kedvesek magukkal hozni akár kinyomtatva, akár telefonjukon felmutatva a rendezvény napján, ezzel biztosítva a bejutást!

Kérdés esetén keressék rendezvényszervező kollégánkat lenti elérhetőségén!

ELLENŐRIZZE E-MAIL FIÓKJÁT
A jelentkezés visszaigazolása során személyre szóló QR kódot kap emailben
MUTASSA FEL A QR KÓDOT
A rendezvény napján hozza magával okoskészülékén vagy kinyomtatva a QR kódot
VEGYE ÁT KITŰZŐJÉT
A kitűző az ön belépési igazolványa, kérjük viselje a konferencia alatt.
LÉPJEN BE A KONFERENCIA TERÜLETÉRE
A rendezvény szolgáltatásai az ön rendelkezésére állnak

Online részvétellel kapcsolatos tájékoztató

 

Online konferencia extrákkal! Egyedülálló networking lehetőségek, élő kapcsolatépítés, privát videó call-ok, interaktív szobák, szakmai szekciók, már csak az élő koccintás hiányzik! Az online jegyeink korlátlan számban elérhetőek.

A részvételhez semmi másra nincs szüksége, mint:

  • Chrome böngészőre és stabil internetkapcsolatra
  • egy számítógépre vagy okoseszközre (PC, Mac, iPad, iPhone vagy Android készülék)
  • a rendezvény virtuális helyszínének egy online konferencia felület ad majd helyet
  • a belépéshez a rendezvényt megelőző napon küldünk linket
  • egy gyors regisztrációt követően máris be tud csatlakozni
  • A rendezvényre való belépéskor vagy a beszélgetés alatt felmerülő technikai probléma esetén, írjon nekünk a rendezveny@portfolio.hu-ra.

Az online konferencia megtekintésének technikai feltételei kattintson ide.

 

Helyszín, megközelítés

A térkép mozgatásához klikkeljen a térképre!

Az Építőipar 2021 konferencia egy inkluzív esemény, ezért akadálymentes környezettel várjuk speciális igényű érdeklődők érkezését és regisztrációját. Az igények szerint biztosítjuk azokat az infokommunikációs és környezeti feltételeket, melyek a programokban való zavartalan részvételhez szükségesek számodra.
Részletes információkért kattintson ide!

Támogatóink

Díjátadó támogatója

Az állófogadás Gin bárjának támogatója

Gold támogató

Silver támogató

Bronze támogató

Sör bár támogatója

Hivatalos autókölcsönző partner

Szakmai partner

Exkluzív kávéspecialitásokat biztosítja

Médiapartner

Maximális biztonság és egészség szponzora

Accessibility Partner

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

Dobler Nikoletta
  • Dobler Nikoletta
  • rendezvényszervező
  •  
  • Telefon: +36 1 646 4393
  • E-mail cím:

Szponzorációs lehetőségek

Mihály Péter
  • Mihály Péter
  • Senior Sales Manager
  •  
  • Telefon: +36-70-544-0164
  • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Ditróy Gergely
  • Ditróy Gergely
  • üzletfejlesztési igazgató
  •  
  • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.