Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Építőipar 2021

Időpont: 2021. június 10.  

Helyszín: Marriott Hotel, Budapest

Kiemelt témáink

 • A szektor véleményformálói
 • Források és finanszírozás
 • Fókuszban a körforgásos gazdaság
 • Klímapolitikai feladatok
 • Mérnöki kihívások
 • „Termelőtől az asztalig” – vagyis az építőipar értéklánca
 • Digitalizáció és robotika az építőiparban
 • Infrastruktúra fejlesztések
 • Tervezéstől a megvalósításig
 • Különleges épületek, építmények és megoldások a hazai piacról (villámelőadások)
 • Online tematikus networking

Miért jöjjön el?

2021-ben immáron harmadik alkalommal szervezzük meg a hazai építőipar legfontosabb szakmai szereplői számára létrehozott exkluzív eseményünket, az „Építőipar 2021” konferenciát. Az elmúlt évek sikerei és növekedése után 2021 tavaszán egy, az új világhoz igazodó hibrid (offline+online) formátumban, egész napos élő szakmai programmal, online kiegészítő elemekkel, még több aktuális témával, még több előadóval készülünk, miközben, a lehetőségekhez mérten, teret adunk az elmaradhatatlan kapcsolatépítési lehetőségeknek és díjazzuk a hazai építőipar kiemelt teljesítményt nyújtó szereplőit!

Az építőipar profi szereplőinek hatékonyságát és jövedelmezőségét nem csupán az elvállalt, megfelelő minőségben és határidőre kivitelezett projektek határozzák meg, hanem rengeteg olyan tényező, ami a gazdaság, az innováció, vagy a szabályozási környezet egyéb területeiről fejtenek ki hatást. Az uniós források elérhetősége és elosztásának módja, az állami fejlesztések, a cégek kapacitása és hatékonysága, a munkaerőproblémák, az alapanyagok ára és elérhetősége, a digitalizációban és innovációban rejlő lehetőségek és kihívások, a tervezés folyamatai mind-mind olyan kérdések, amik túlmutatnak az építőipari szakma örök témáin és hatáskörein. 

Olyan égető témák és kérdések kerülnek terítékre, mint az állam szerepvállalása a szektor jövője szempontjából, a pandémia okozta kihívások és átalakulások, a munkaerőhiány, az egyre nagyobb szerepet játszó innováció, digitalizáció és robotizáció, a piacot nyomás alatt tartó határidők és árfolyamkockázat, a szektor finanszírozhatósága és fehéredése, méretgazdaságosság és gépesítettség, a szakma képzett utánpótlásának hiánya, az ingatlanpiacot felforgató új világrend, és minden, ami kivitelezői, szabályozói, fejlesztői, tervezői, üzemeltetői, ellenőrzői, oktatási, finanszírozói, jogi oldalról lényeges a hazai építőipar jövője számára.  

Vegyenek részt önök is ezen a szakmát és a piacot egy tető alá hozó exkluzív konferencián és online / offline networking eseményen. 

 

AZ ÉPÍTŐIPAR ÜNNEPE!

Idén harmadik alkalommal, június 10-én adjuk át a Market és Portfolio egyre nagyobb presztízsű „Év Építőipari Személyisége” díját!  A díjat annak a hazai építőiparban különleges teljesítményt nyújtó szakembernek adjuk át, akit a zsűri a szakma legjobbjának választ.
JELENTKEZZEN VAGY JELÖLJE KOLLÉGÁJÁT A DÍJRA MÁJUS 30-IG >>

Legyen ott Ön is a díjátadón! Vegyen részt az állófogadással, networkinggel, gin-bárral és kötetlen szakmai beszélgetésekkel színesített eseményen a konferenciát követően. Ünnepeljük együtt a hazai építőipar kiemelkedő szakmai teljesítményeit!

A konferencia végeztével, várjuk résztvevőinket a helyszínen és online bekapcsolódva is!

RUGALMAS JEGYRENDSZER. REGISZTRÁLJON MOST, MÓDOSÍTSON KÉSŐBB

TERVEZZEN SZABADON
2021-ben minden eddiginél rugalmasabb jegyvásárlási rendszerrel várjuk régi és új résztvevőinket szakmai konferenciáinkon. A vírushelyzettől és a hozzá kapcsolódó aktuális törvényi szabályozástól függően - online, offline és hibrid eseményeket biztosítunk vendégeinknek. Még nem tudja hogyan alakul a jelenlegi helyzet, vagy akár a napja, amelyre a kiszemelt Portfolio rendezvény esik? Mi alkalmazkodunk.
DÖNTSÖN IDŐBEN
Megvásárolt jegyét, így részvétele módját is, legkésőbb 10 nappal a rendezvény előtt, 1 alkalommal módosíthatja, egyik jegytípusról a másikra, részvételi szándékától függően, amennyiben ezt a rendezveny@portfolio.hu email címre írva jelzi nekünk.
Példa 1: Onlineról Offlinera. A helyszíni jegy ára magasabb, így a különbözet befizetésével tudja rendezni a módosítást.
Példa 2: Offlineról Onlinre. A virtuális jegy ára alacsonyabb, a jegyár különbözet visszautalásra kerül a rendezvényt követően.
Biztosítsa helyét már most, döntsön később. Mi alkalmazkodunk.

Támogatóink

Díjátadó támogatója

MARKET 2021 új logó
Az állófogadás Gin bárjának támogatója

Gold Támogató

Bayer Construct

Silver Támogató

Bronze Támogató

Szakmai partner

Médiapartner

Maximális biztonság és egészség szponzora

Online részvétellel kapcsolatos tájékoztató

Online konferencia extrákkal! Egyedülálló networking lehetőségek, élő kapcsolatépítés, privát videó call-ok, interaktív szobák, szakmai szekciók, már csak az élő koccintás hiányzik! Az online jegyeink korlátlan számban elérhetőek.

A részvételhez semmi másra nincs szüksége, mint:

 • Chrome böngészőre és stabil internetkapcsolatra
 • egy számítógépre vagy okoseszközre (PC, Mac, iPad, iPhone vagy Android készülék)
 • a rendezvény virtuális helyszínének egy online konferencia felület ad majd helyet
 • a belépéshez a rendezvényt megelőző napon küldünk linket
 • egy gyors regisztrációt követően máris be tud csatlakozni
 • A rendezvényre való belépéskor vagy a beszélgetés alatt felmerülő technikai probléma esetén, írjon nekünk a rendezveny@portfolio.hu-ra.

Az on-line konferencia megtekintésének technikai feltételei kattintson ide.

Helyszíni részvétellel kapcsolatos tájékoztató

TÁJÉKOZTATÁS: Figyelünk vendégeinkre, figyelünk a biztonságra!

Extra biztonsági (koronavírus-ellenes) intézkedésekkel és körülményekkel várjuk kedves vendégeinket konferenciánkon. Szeretnénk kérni, hogy csak akkor jöjjenek el a rendezvényre, ha teljesen egészségesnek érzik magukat, óvjuk egymás egészségét.

Természetesen nem feledkezhetünk el arról, hogy a koronavírus árnyékában fogunk élni, nem csak ősszel, hanem akár még 1-2 évig is. A Portfolio csapata ezért nem csak a szakmai programmal készül, hanem alaposan átgondolt, szakértők közreműködésével megtervezett biztonsági intézkedésekkel is.

Továbbá figyelünk arra hogy külföldi előadóink online jelentkezzenek be, a távolságtartás érdekében fokozott létszámkorlátot biztosítunk,
illetve fókuszálunk a helyszíni körülményekre is (például a biztonságos étkezés) melyet azok az ultra-prémium rendezvényhelyszínek biztosítják, akikkel évek óta együtt dolgozunk, és ismert nemzetközi ötcsillagos franchise-ok révén kiemelt figyelmet fordítanak vendégeik/vendégeink biztonságára.

A konferencián a maximális biztonságot és egészséget a  Konica Minolta IoT hőkamera használata biztosítja a belépésnél.

)

Figyeljünk egymásra!

Kérjük a következő biztonsági intézkedések betartását a rendezvény területén

 • Lehetőség szerint tartson 1,5m távolságot másoktól!
 • Mosson rendszeresen és alaposan kezet!
 • Használja gyakran a kihelyezett kézfertőtlenítőket!
 • Papírzsebkendőbe köhögjön, tüsszögjön, használat után pedig azonnal dobja a szemetesbe, majd mosson kezet!
 • Kézfogást mellőzze, könyökérintés javasolt üdvözlésre!
 • Maszk viselése kötelező a rendezvény területén!

Köszönjük együttműködésüket!

Tegyünk együtt a biztonságért!

Figyelünk önökre!

Maximális biztonságot teremtünk rendezvényeinken!

 • Helyszíni létszámkorlátozást vezetünk be
 • Ózonos fertőtlenítést végzünk a termekben
 • Légfertőtlenítő és tisztító gépet üzemeltetünk a nap folyamán
 • QR-kódos, érintésmentes beléptetést biztosítunk
 • Hőkamerás testhőmérséklet ellenőrzést végzünk
 • Regisztrációkor a vendégeket biztonságos távolságtartással engedjük be
 • A személyzet és a hoszteszek maszkban és kesztyűben látják el a feladataikat
 • Résztvevőinknek maszkot, kézfertőtlenítőt biztosítunk
 • Megfelelő távolságtartással alakítjuk ki az ültetési rendet

Kinek javasoljuk

Rendezvényünk hasznos ismeretekkel szolgálhat az alábbi területeken dolgozóknak:
 • Építőipari cégek
 • Tervezők, építészek
 • Kivitelezők
 • Technológia cégek
 • Energiaszolgáltatók
 • Ingatlan- és városfejlesztők
 • Bankok és finanszírozók
 • Jogászok és tanácsadók

A tavalyi konferencián a következő cégek és szervezetek vettek részt

3E International Kft.    AKTUÁL TREND Kft.    ALUKÖNIGSTAHL Kft.    Aluprof-Hungary Kft.    Andrékó Ferenczi Kinstellar Ügyvédi Iroda    Atradius Crédito y Caución S.A. de Seguros y Reaseguros Magyarországi Fióktelepe    AVICO Group Kft.    BauApp Kft.    Bau-N 2000 Kft.    Bayer Construct Zrt.    BBJ    Betonpartner Kft.    BFK    Bilfinger Tebodin Hungary Kft.    BME Építőmérnöki Kar    Budafer Hungary Zrt.    Budapest Bank Zrt.    Buildecon    CÉH Zrt.    Celsius Építőanyag-Kereskedő Kft.    Colas Hungária Zrt.    Colliers International    CRH Magyarország Kft.    CTP Management Hungary Kft.    Csomiép Kft.    Daikin Hungary Kft.    Decor Floor Kft.    Dominó Kft.    Dózer-Ép Kft.    DPi design Kft.    Drees & Sommer Hungária Kft.    Dreiszker és Társai Kft.    Duna Terasz Premium Kft.    EB HUNGARY INVEST Kft.    EFAFLEX Hungária Kft.    ELTINGA    ÉMI Nonprofit Kft.    ENGIE Magyarország Kft.    Ép-Gépész Holding Kft.    Épker2000 Kft.    Épülettár.hu    ERANDO Kft.    Espresso Kft.    Eston International    EuroBond Kft.    ÉVOSZ    Ferrobeton Zrt.    Fitout Zrt.    Floor by Blue Kft.    Forestay Project Management Kft.    Futureal    Gemenc Állványozó Kft.    Geometria Kft.    Gépész Centrál Kft.    Gloster Infokommunikációs Kft.    Grabarics Development Kft.    Grabarics Építőipari Kft.    Grant Thornton Valuation Kft.    GRAPHISOFT SE    Grundfos South East Europe Kft.    GSE Hungária Kft.    Hays Hungary Kft.    HB Reavis    HBM Kft.    Hegymegi-Barakonyi és Társa Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda    HELLA ÁNR Árnyékolástechnika Kft.    Hetényi Ügyvédi Iroda    HILTI    Horsens Partners Kft.    Horvát Service Kft.    HSG Consulting Kft.    HuGBC (Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete)    HUNÉP Zrt.    HungaroCAD Kft.    Hungexpo Zrt.    HUN-Therm Consulting Kft.    Hydroproof Kft.    IDOM Házépítő Kft.    IDPM Consultant Kft.    Ingatlanszakértő Kft.    Innovációs és Technológiai Minisztérium    Insurance Partners Kft.    Intrum Justitia Zrt.    IPSOL Rendszerház Zrt.    ISO 9000 FÓRUM Egyesület    KCG Partners Ügyvédi Társulás    KDT Engineering Kft.    Kész Metaltech Kft.    Kinstellar    KKVJ Kft.    KOMFORT-PLUSSZ Kft.    Laczkó Ügyvédi Iroda    Layher Kft.    LeanTech Kft.    Liebherr Magyarország Kft.    Magyar Doka Kft.    Magyar Építő Zrt.    Magyar Kereskedelmi és Iparkamara    Magyar Logisztikai Egyesület    Magyar Mérnöki Kamara    Magyar Nemzeti Bank    Magyar Urbanisztikai Társaság    Market Asset Kft.    Market Építő Zrt.    Market Épületszerviz Kft.    Márkus Mérnöki Iroda Kft.    Masterplast Nyrt.    MergerMarket    Merkbau Kft.    Metrodom Építő Kft.    Metrodom Kivitelező Kft.    MEVA Zsalurendszerek Zrt.    Miniszterelnökség    Modern Vállalkozások Programja    Moratus Kft.    MTI    Napcsillag Kft.    Napi.hu    Nemzeti Adó- és Vámhivatal    NEO Property Services Zrt.    Népszava    NGBS Hungary Kft.    Nordikal Kft.    Óbuda Group    Paks II. Atomerőmű Zrt.    Paulinyi & Partners Zrt.    Pedrano Construction Hungary Kft.    PERI Kft.    Pesti Építő Zrt.    Pilis-Logistic Kft.    PIRCAD Kft.    Plein Air Garden Kft.    Polgár - Terv Mérnök Kft.    Power Biztonságtechnikai Kft.    Pozsonyi Gergely E.V.    PRANGL-Hungaria Kft.    Profirent Gépkölcsönző Kft.    Pureco Kft.    Raiffeisen Bank Zrt.    Raiffeisen Ingatlan Alap    Ravatherm Hungary Kft.    RAXIONA Kft.    Redblocsystems GmbH.    REKONTIR Cégcsoport    Saint - Gobain Ecophon AB    Sberbank Magyarország Zrt.    SC MULTINVEST SRL    SMP Solutions Zrt.    Spányi Partners Zrt.    STRABAG-MML Kft.    SWIETELSKY Magyarország Kft.    SZIN-KER ÉPÍTŐ Kft.    TAKENAKA Europe GmbH Hungary Branch    Takenaka Europe GmbH.    Telenor Magyarország Zrt.    TELL Software Hungária Kft.    Tetán Állvány Kft.    Tomlin Kft.    Új-Ház Centrum Budapest Zrt.    UniCredit Bank Hungary Zrt.    Upright Masters Kft.    V&T Mérnök Tanácsadó Kft.    Városliget Zrt.    Vas-Fémker Kft.    Visual Europe Project Kft.    Vodafone Magyarország Zrt.    Weinberg'93 Építő Kft.    WentWorks Group Kft.    White Star Real Estate    Wienerberger Téglaipari Zrt.    WING Zrt.    Wolf Theiss Faludi Erős Ügyvédi Iroda

Galéria

Építőipar 2020

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

Dobler Nikoletta
 • Dobler Nikoletta
 • rendezvényszervező
 •  
 • Telefon: +36 1 646 4393
 • E-mail cím:

Szponzorációs lehetőségek

Mihály Péter
 • Mihály Péter
 • Senior Sales Manager
 •  
 • Telefon: +36-70-544-0164
 • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Ditróy Gergely
 • Ditróy Gergely
 •  
 • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az  Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.