X Cycling Hero image
Powered by
Cycling partner
Powered by:
Cycling partner
IGAZI KIHÍVÁS - Next episode
A Property X élmény újabb mérföldköve folytatódik idén is!
Tekerj le velünk Budapestről (147 km) (vagy a Velencei tótól - 77 km, Akarattyáról - 34km) Balatonfüredre, a hazai ingatlanpiac legfrissebb élménykonferenciájának részeként! A 0. nap a fenntarthatóság, a sport, az ESG, a kötetlen networking és a valódi kihívás jegyében telik el idén is, ahol a CPI Property Group támogatásával másodszorra megvalósuló biciklitúra keretében közösen érkezünk le a 2 napos füredi Portfolio Property X konferenciára!
Pörgessük fel idén is közösen a hazai ingatlanpiac fordulatszámát!
"If you believe in the X, you'll be relievin' your stress"
X Cycling bikers
Térkép
ITINER - május 28.
  • 07:30 - 08:30 Etele Plaza - találkozás
  • 10:30 - 11:00 Balance - Frissítőpont (Gyúró)
  • 13:00 - 13:30 SmartFm - Frissítő & Csatlakozási pont (Pákozd)

  • 16:00 - 16:30 myhive - Frissítő & Csatlakozási pont (Balatonakarattya)
  • 18:00 - 18:30 Property X, Balatonfüred - érkezés

MIRE KÉSZÜLJEK?

Akár az Iron (147 km) vagy a Light (77 vagy 34 km) verziót választod, akár klasszikus vagy elektromos biciklivel csatlakozol az idei Property X biciklitúrához, garantáljuk, hogy nem csak különleges élményben lesz részed, hanem a hazai ingatlanpiac legfrissebb és legvidámabb networking eseményén veszel részt a szakma fontos szereplőivel!

Május 28-án, a Portfolio Property X 2024 konferencia résztvevői számára, egy egész napos biciklizést szervezünk a CPI Property Group kiemelt támogatásával, ahol 3 távon (Budapest, Pákozd, Balatonakarattya indulással) lehet teljesíteni a zöld és fenntartható lejutást a 2 napos rendezvényre.

A biciklitúrán való részvétel a Property X rendezvény résztvevői számára ingyenes. A frissítőpontokon a CPI Property Group és az Etele Plaza jóvoltából sportoláshoz megfelelő étel-ital fog rendelkezésre állni. Az egyéb felmerülő extra költségek (mint pl. vonatjegy, szállás) egyénileg intézendő. Azoknak a résztvevőinknek akik május 29-én az Anna Grand Hotelben tudnak szobát foglalni, biztosítunk lehetőséget, hogy már 28-án is az Anna Grand Hotelben tudjanak megszállni.

Egyedi mezeink korlátozott számban elérhetőek.  Mezt a május 9-ig regisztráltak számára tudunk biztosítani, akik a konferencián is részt vesznek. 

Indulás
Mindegy, hogy az Iron vagy a Light programot választod, az indulás közös. Az egyik csapat két keréken megy a Velencei tónál lévő találkozási pontig, a másik pedig először a vasútállomásra (Kelenföld) onnan Gárdonyig vagy Balatonakarattyáig, majd a pákozdi vagy balatonakarattyai találkozási pontig, ahol csatlakozik a második vagy harmadik szakaszhoz.
Kíséret
Folyamatos kíséret van, vagyis, ha bármi történik a biciklivel, vagy velünk, akkor van segítség.
Csomagok
A csomagokat az indulási ponton (Etele Plaza) átvesszük és leszállítjuk a füredi célhoz.
Étel-ital
A nap folyamán 3 frissítő pontunk lesz (térképen), ahol bárki feltöltheti étel vagy ital készleteit, ha szükséges. Ezen kívül szabadon van lehetőség egyéni megállókra és különböző energiagazdag frissítésekre.
Mi lesz este?
Estére egy könnyű közös koccintással készülünk.

Bármilyen technikai, operatív, egyéb kérdésed van keress minket és örömmel válaszolunk!

rendezveny@portfolio.hu
REGISZTRÁCIÓ
Elmúltam 16 éves *
Elolvastam és elfogadom a részvételi feltételeket *
Figyelem! A fenti regisztráció csak a biciklitúrára érvényes, elsősorban a Property X 2024 résztvevői részére elérhető program, azonban korlátozott számban a részvételi lehetőség nyitott az ingatlanszakma szereplői számára.
Powered by: