Felpörgettük a hazai ingatlanpiacot!  - Képriport az X-Cycling napról
Ingatlan

Felpörgettük a hazai ingatlanpiacot! - Képriport az X-Cycling napról

A kevesebb néha több jeligére indult meg az első X-Cycling biciklitúra Budapestről Balatonfüredre, a Property X konferencia helyszínére. Hetekkel a 140 km-es kihívás előtt minden jel arra utalt, hogy tökéletesek lesznek a körülmények a túrához, végül ez máshogy lett. A résztvevők létszáma a nagy esőzés hírére az utolsó 1-2 napban ugyan lefeleződött, de ezzel arányosan nőtt az elszántság és a kalandvágy mindazokban, akik végül ott voltak és végig csinálták. A Magyar Zene Házától a füredi Anna Grand Hotelig tartó túrát a CPI Property Group és több lelkes kísérő is támogatta. A hagyományteremtés volt a cél, és az első év azonnal bebizonyította a mondást: nincs rossz idő, csak rossz öltözék. Egyesek már komoly fogadásokat is kötöttek a másnapi partin, hogy 2024-ben minimum 50 fős lesz a mezőny. Legyen nekik igazuk!

1 nap, 11 óra, 13 résztvevő, 140 km, megszámlálhatatlan esőcsepp és végtelen elszántság

Röviden így lehetne összefoglalni a június 6-án megrendezett Property X-Cycling napot, melyet a CPI Property Group támogatásával keltettünk életre.

Ezt követte június 7-én és 8-án a szakmai program, a Portfolio Property X és a Balaton Business Forum a balatonfüredi Anna Grand Hotelben.

A biciklizés napját megelőzően keveset aludtunk, óránként frissítettük az időjárás előrejelzést és az élő radarokat, hátha a felhőszakadás helyett meglátjuk a napocska ikont, de nem így lett. 

A csapadékmennyiség száma nőtt, a résztvevők száma csökkent. 

Sok óra munka, szervezés volt mögöttünk, és még maradt 13 jelentkező, így nem mondhattuk le az eseményt, és milyen jól tettük.  

Június 6. Szerda.

Hajnali kelés, majd találkozás a Magyar Zene Házánál, ahol a résztvevőket szendvicsek, kávé és egy lelkes támogatói csapat várta, akik végig biztosították a frissítőket, a jó hangulatot, lelki és műszaki támogatást a nap folyamán.  

reggeli kávé

8:30

Elindult a csapat, a profi országúti felszereléstől a teleszkópos hegyi kerékpárig mindenféle eszközzel. A résztvevők bőröndjeit bedobtuk gyorsan az autóba, és irány Gyúró, az első frissítőpont.

indulás

11:00

Gyúró, Faház Büfé. Egy igazi kis retró kocsmában vártuk energiaszeletekkel, szendvicsekkel, banánnal, üdítőkkel, Lédi néni pedig egy pohár sörrel a legszomjasabb bicikliseket. Ekkorra már kellően elázott mindenki, de még a java hátra volt. A távból és az esőből is.  

Faház Büfé

13:30

Pákozdi pihenő. Az autópálya mellett a kamionsofőrökkel együtt vártuk a biciklistáinkat. Ismét megázva, éhesen, de egyben és épségben érkezett meg a csapat. Egy kis szusszanás, frissítés, és indulás. Vagy mégse. Defekt. Ez sem okozott problémát, a csapat pillanatok alatt megoldotta a helyzetet, és végül sikeresen elindult egy újabb hosszabb távra, Balatonakarattyára.  

Pákozdi pihenő

17:00

Balatonakarattya. Az időjárás jobbra fordult, de ezt egy özönvízszerű esőzés előzte meg. Kőszárhegyen egy buszmegállóban várta a csapat, hogy enyhüljön az égszakadás, közben a kísérők a telefonjukat bújták, hogy merre járhatnak a bringások. Végre megérkeztek. Pogácsa, sör, szendvicsek. 4 további résztvevővel bővült a biciklisek tábora, így végül 12-en vágtak neki az utolsó szakasznak.  

property_x_2023_tócsa

19:00

Anna Grand Hotel, Balatonfüred. A pezsgő behűtve, Queen szám bekészítve, a győztesnek járó póló a levegőben. A végső szakaszt is teljesítő 12 résztvevő egyben, elázva, elfáradva, de annál nagyobb jó kedvvel megérkezett a célba.  

befutó

Jövőre ugyanitt, ugyanekkor találkozunk. Ha esik, ha fúj. Sőt, akkor igazán.

A teljes fotósorozat és a biciklisták saját fotói a lenti képekre kattintva, a megnyíló galériákban érhetőek el.  

Nézd meg a Portofilio Property X 2023 összefoglaló videóját is:

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Gombkötő Emma

RSM Blog

Bizalmi vagyonkezelés 2024

A bizalmi vagyonkezelési (BVK) struktúrák az utóbbi pár évben terjedtek el igazán. Az elmúlt években hazánkban is egyre népszerűbbé vált a komplex vagyontervezési megoldásokat kínáló biz

Holdblog

Most érdemes Teslát venni?

A kérdés - persze - nem a február elején elindult támogatott elektromosautó-vásárlási lehetőség esetleges kihasználására vonatkozik, hanem a vállalatba való befektetésre. Érdemes most vá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Jaksity György: Kilépés az Európai Unióból. Megéri?

Privát bankár

Privát bankár
Retail Day 2024
2024. április 11.
EU Források 2024
2024. március 6.
Agrárium 2024
2024. március 19.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.