Felpörgettük a hazai ingatlanpiacot!  - Képriport az X-Cycling napról
Ingatlan

Felpörgettük a hazai ingatlanpiacot! - Képriport az X-Cycling napról

A kevesebb néha több jeligére indult meg az első X-Cycling biciklitúra Budapestről Balatonfüredre, a Property X konferencia helyszínére. Hetekkel a 140 km-es kihívás előtt minden jel arra utalt, hogy tökéletesek lesznek a körülmények a túrához, végül ez máshogy lett. A résztvevők létszáma a nagy esőzés hírére az utolsó 1-2 napban ugyan lefeleződött, de ezzel arányosan nőtt az elszántság és a kalandvágy mindazokban, akik végül ott voltak és végig csinálták. A Magyar Zene Házától a füredi Anna Grand Hotelig tartó túrát a CPI Property Group és több lelkes kísérő is támogatta. A hagyományteremtés volt a cél, és az első év azonnal bebizonyította a mondást: nincs rossz idő, csak rossz öltözék. Egyesek már komoly fogadásokat is kötöttek a másnapi partin, hogy 2024-ben minimum 50 fős lesz a mezőny. Legyen nekik igazuk!

1 nap, 11 óra, 13 résztvevő, 140 km, megszámlálhatatlan esőcsepp és végtelen elszántság

Röviden így lehetne összefoglalni a június 6-án megrendezett Property X-Cycling napot, melyet a CPI Property Group támogatásával keltettünk életre.

Ezt követte június 7-én és 8-án a szakmai program, a Portfolio Property X és a Balaton Business Forum a balatonfüredi Anna Grand Hotelben.

A biciklizés napját megelőzően keveset aludtunk, óránként frissítettük az időjárás előrejelzést és az élő radarokat, hátha a felhőszakadás helyett meglátjuk a napocska ikont, de nem így lett. 

A csapadékmennyiség száma nőtt, a résztvevők száma csökkent. 

Sok óra munka, szervezés volt mögöttünk, és még maradt 13 jelentkező, így nem mondhattuk le az eseményt, és milyen jól tettük.  

Június 6. Szerda.

Hajnali kelés, majd találkozás a Magyar Zene Házánál, ahol a résztvevőket szendvicsek, kávé és egy lelkes támogatói csapat várta, akik végig biztosították a frissítőket, a jó hangulatot, lelki és műszaki támogatást a nap folyamán.  

reggeli kávé

8:30

Elindult a csapat, a profi országúti felszereléstől a teleszkópos hegyi kerékpárig mindenféle eszközzel. A résztvevők bőröndjeit bedobtuk gyorsan az autóba, és irány Gyúró, az első frissítőpont.

indulás

11:00

Gyúró, Faház Büfé. Egy igazi kis retró kocsmában vártuk energiaszeletekkel, szendvicsekkel, banánnal, üdítőkkel, Lédi néni pedig egy pohár sörrel a legszomjasabb bicikliseket. Ekkorra már kellően elázott mindenki, de még a java hátra volt. A távból és az esőből is.  

Faház Büfé

13:30

Pákozdi pihenő. Az autópálya mellett a kamionsofőrökkel együtt vártuk a biciklistáinkat. Ismét megázva, éhesen, de egyben és épségben érkezett meg a csapat. Egy kis szusszanás, frissítés, és indulás. Vagy mégse. Defekt. Ez sem okozott problémát, a csapat pillanatok alatt megoldotta a helyzetet, és végül sikeresen elindult egy újabb hosszabb távra, Balatonakarattyára.  

Pákozdi pihenő

17:00

Balatonakarattya. Az időjárás jobbra fordult, de ezt egy özönvízszerű esőzés előzte meg. Kőszárhegyen egy buszmegállóban várta a csapat, hogy enyhüljön az égszakadás, közben a kísérők a telefonjukat bújták, hogy merre járhatnak a bringások. Végre megérkeztek. Pogácsa, sör, szendvicsek. 4 további résztvevővel bővült a biciklisek tábora, így végül 12-en vágtak neki az utolsó szakasznak.  

property_x_2023_tócsa

19:00

Anna Grand Hotel, Balatonfüred. A pezsgő behűtve, Queen szám bekészítve, a győztesnek járó póló a levegőben. A végső szakaszt is teljesítő 12 résztvevő egyben, elázva, elfáradva, de annál nagyobb jó kedvvel megérkezett a célba.  

befutó

Jövőre ugyanitt, ugyanekkor találkozunk. Ha esik, ha fúj. Sőt, akkor igazán.

A teljes fotósorozat és a biciklisták saját fotói a lenti képekre kattintva, a megnyíló galériákban érhetőek el.  

Nézd meg a Portofilio Property X 2023 összefoglaló videóját is:

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Gombkötő Emma

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
múzeum, kiállítás, unalmas