Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×
INGYENES RENDEZVÉNY

Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Klub - 2011. június 29.

Időpont: 2011. június 29.  

Helyszín: MIX Étterem (Eiffel tér, Budapest)

Kiemelt témáink

  • Az önkéntes pénztári szektor és az öngondoskodás
  • Rövid kitekintés a piaci és gazdasági helyzetre
  • A pénztári szektort érintő aktualitások
  • Vizsgálatok kereszttüzében
  • Stratégiaalkotás és bizalomépítés

Miért jöjjön el?

A Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Klub a régi formában, de a környezet változásaira való tekintettel az önkéntes pénztári szektorra fókuszálva kíván továbbra is lehetőséget biztosítani a szakma képviselői számára, hogy hatékony formában vitathassák meg a kollégákkal és üzleti partnerekkel a szektor aktuális kérdéseit, kihívásait.

Töltse le Portfolio Events mobilapplikációnkat, amelyen megtalálja a Portfolio szakmai rendezvényeit egy alkalmazáson belül, személyre szabva. Többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegye. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk. A rendezvény előtt, közben és után is. A badgen pedig megtalálható a QR kód az Ön személyre szóló online névjegykártyája - olvassák be egymás QR kódját, és máris kapcsolatba kerülhetnek a konferencia után is. Szakma, élmény, networking! QR kódos letöltés >>

Támogatóink

Támogató

Az elmúlt hónapokban a hazai nyugdíjpénztári szektort elsöprő erejű változások érték, melynek következtében az ágazat soha nem látott kihívások elé néz. Éppen ezért gondoljuk úgy, hogy a korábbi nagyon sikeres Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Klubot megváltozott fókusszal folytatjuk, hiszen a közelmúlt legnagyobb tanulsága az volt, hogy az emberek felfigyeltek az öngondoskodás jelentőségére, a pénztártagok korábban nem látott érdeklődést mutattak a magánnyugdíjpénztári megtakarításaik, és ezzel párhuzamosan az öngondoskodás iránt.

Véleményünk szerint közép-hosszú távon az önkéntes pénztári szektor képes lesz betölteni azt a kialakításakor megfogalmazott célját, hogy az öngondoskodásnak egyik alappillére legyen. A közelgő vagyonátadáskor a szektorból kiáramló vagyon azonnal nem térhet vissza a szektorba, azonban a környező országok tapasztalatai alapján reménykedhetünk abban, hogy a munkavállalók belátják, nem támaszkodhatnak csak az államra, és meg kell takarítaniuk az öregkorukra. Mindez a kitörési lehetőség magvát hordozza az önkéntes pénztárak számára.

A Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Klub a régi formában, de a környezet változásaira való tekintettel az önkéntes pénztári szektorra fókuszálva kíván továbbra is lehetőséget biztosítani a szakma képviselői számára, hogy hatékony formában vitathassák meg a kollégákkal és üzleti partnerekkel a szektor aktuális kérdéseit, kihívásait.


KIEMELT TÉMÁK:

- Az önkéntes pénztári szektor és az öngondoskodás
- Rövid kitekintés a piaci és gazdasági helyzetre
- A pénztári szektort érintő aktualitások
- Vizsgálatok kereszttüzében
- Stratégiaalkotás és bizalomépítés

A Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Klub lehetőséget biztosít a pénztári szakma képviselői számára, hogy exkluzív, de egyúttal kötetlen körülmények között vitathassák meg nyugdíjpénztári szféra helyzetét, kilátásait.

A Klub állandó vendégei a Stabilitás Pénztárszövetség és a Nyugdíj és Időskor Kerekasztal vezetői. Az esemény résztvevőit vendégül látjuk egy finom vacsorára is.


A RENDEZVÉNY ELŐADÓI:

- Szabó E. Viktor (Aberdeen Asset Management Hungary befektetési igazgató)
- Gáti László (OTP Alapkezelő marketing- és értékesítési igazgató)
- Bába Julianna (Stabititás Pénztárszövetség, elnök)
- Lehoczky László (MKB Nyugdíjpénztár, ügyvezető igazgató)
- Dr. Kovács Erzsébet (Budapesti Corvinus Egyetem, Nyika szakértő)


HELYSZÍN: MIX Étterem (Budapest, Eiffel tér)


IDŐPONT: 2011. június 29., 16:30

A szakmai programot követően vacsorán látjuk vendégül a rendezvény résztvevőit.

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy a rendezvény csak személyre szóló meghívóval látogatható. Amennyiben a rendezvénnyel kapcsolatban valamilyen kérdése merülne fel, kérjük, hogy a nyugdijest@portfolio.hu címen jelezze felénk! Köszönjük.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A RENDEZVÉNNYEL KAPCSOLATBAN:

Tartalmi kérdésekben: Szabics Zsolt, szakértő, tel.: 327-4080/58, e-mail: szabics@portfolio.hu,

Szponzorációs lehetőségek: Agócs Balázs, értékesítési vezérigazgató-h., tel.: 327-4088, e-mail: agocs@portfolio.hu,

Szervezés, lebonyolítás, általános információk: BENKŐ András, rendezvénymenedzser, tel.: 327-4086, e-mail: benko@portfolio.hu

Galéria

GALÉRIA | 16 kép
Portfolio.hu Nyugdíjpénztári Klub (2011. június 29.)

Kapcsolat

Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.