Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked

Időpont: 2021. február 24.  

Helyszín: Online

A konferencia aktuális ára

Normál jegyár

4.000 HUF + ÁFA/fő


12 EUR + ÁFA/fő


Fontos információk az árakkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatban

A rendezvényre kizárólag érvényes jegy bemutatásával engedjük be résztvevőinket, melyet rendszerünk a fizetést követően küld ki a regisztrációkor megadott résztvevői email címre.

A rendezvényre az online részvételi díj 4000 Ft + ÁFA/fő.  Felhívjuk a figyelmet, hogy a részvételi díjat kizárólag kártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni!  

*VEGYEN RÉSZT DÍJMENTESEN - szponzoraink jóvoltából! A díjmentes részvétel feltétele: 

A rendezvény részvételi díjhoz kötött, azonban szponzorainknak köszönhetően ingyenes részvételt is biztosítunk a PID2021 kóddal! Azok a jelentkezők, akik hozzájárulnak, hogy átadjuk partnereink részére az elérhetőségeiket, így térítésmentesen csatlakozhatnak be az év nagy privát befektetési rendezvényére. Engedje, hogy partnereink felkereshessék önt ajánlataikkal, és biztosítsa ingyenes helyét a Portfolio követkető nagyszabású, online befektetési rendezvényén! Csatlakozzon be akár otthonról kényelmesen, kérdezzen és tanuljon a nagyoktól!

A PID2021 kód felhasználása: Kérjük, hogy kódfelhasználás esetén a regisztrációs folyamat során az egyedi kód (PID2021) mezőben tüntesse fel, majd fogadja el az utolsó oldalon az adatkezelési feltételeinket és véglegesítse a regisztrációt!


A Private Investor Day online rendezvényen részt venni kívánó személyek számára az egyedi kód (PID2021) útján biztosított jegyek abban az esetben állnak rendelkezésre, amennyiben a részt venni kívánók a regisztrációval egyidejűleg kifejezetten nyilatkoznak arról, hogy tudomásul veszik és elfogadják a megadott adataiknak Szervező Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerinti kezelését, továbbá azt a tényt, hogy Szervező jogosult az adataikat üzletszerzési célból továbbítani. 

Jelentkezés, fizetési és lemondási feltételek

Az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk. (A jelentkezés során az adatokat és a "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételeket" jóvá kell hagyni.) A "Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek" elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. Társaságunk a pénzügyi teljesítést követően megküldi emailben a kiállított távszámla letöltési linkjét, a regisztrációkor megadott távszámla email címre, illetve a kapcsolattartónak.

Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése. A jelentkezés véglegesítése és elküldése után lemondást nem fogadunk el, a részvételi jegyet nem váltjuk vissza. A részvételi díjat a rendezvényről történő távolmaradás esetén is ki kell fizetni. A részvételi díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat - beleértve az átutalás hiányára való hivatkozást vagy egyéb okok miatti rendezvénytől való távolmaradást - nem fogadunk el. Ebben az esetben is a teljes összeget ki kell fizetni.

FIGYELEM!

A Net Média Zrt. Fenntartja a jogot a rendezvény időpontjának módosítására. Ha a rendezvény időpontja módosul, az új időpontról a Net Média Zrt. megfelelő időben tájékoztatja a jegyvásárlókat. A megváltott és kifizetett jegyek a módosított időpontban is érvényesek vagy, ha az új időpont nem lenne megfelelő, átruházhatóak.

Támogatóink

Gold támogató

Silver támogató

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

Tusák Zita
 • Tusák Zita
 • Rendezvényszervező
 •  
 • Telefon: +36 1 327 4088
 • E-mail cím:

Szponzorációs lehetőségek

András Kollár
 • András Kollár
 • KEY ACCOUNT SALES PARTNER
 •  
 • Telefon: +36306509829
 • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Árgyelán Ágnes
 • Árgyelán Ágnes
 • elemző
 •  
 • Telefon: +36-70-391-1588
 • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.