X Cycling Hero image
Powered by
Cycling partner
Powered by:
Cycling partner
IGAZI KIHÍVÁS
A Property X élmény újabb mérföldköve! Tekerj le velünk Budapestről (vagy a Velencei tótól) Balatonfüredre, a hazai ingatlanpiac legfrissebb élménykonferenciájának részeként! A 0. nap a fenntarthatóság, a sport, az ESG, a kötetlen networking és a valódi kihívás jegyében telik el idén, ahol a CPI Property Group támogatásával megvalósuló biciklitúra keretében közösen érkezünk le a 2 napos füredi Portfolio Property X konferenciára! Pörgessük fel közösen a hazai ingatlanpiac fordulatszámát!
X Cycling bikers
Térkép
ITINER - június 6.
  • 08:00 Magyar Zene Háza - találkozás
  • 10:30 Balance Frissítőpont
  • 12:30 Frissítő & Csatlakozási pont
  • 14:30 Csatlakozási pont
  • 16:00 MyHive Frissítőpont
  • 18:30 Property X, Balatonfüred - érkezés

MIRE KÉSZÜLJEK?

Akár az Iron vagy a Light verziót választod, akár klasszikus vagy elektromos biciklivel csatlakozol az első Property X biciklitúrához, garantáljuk, hogy nem csak különleges egyszeri élmény lesz, hanem egy olyan hagyomány első mérföldkövének leszel majd részese, ami reményeink szerint a következő évekre, évtizedekre meghatározó programja lesz a hazai professzionális ingatlanpiac szereplői számára! Legyél ott ebben is az elsők között!

Június 6-án, a Portfolio Property X 2023 konferencia résztvevői számára, egy egész napos biciklizést szervezünk a CPI Property Group támogatásával, ahol 3 távon (Budapest, Gárdony vagy Szabadbattyán indulással) lehet teljesíteni a zöld és fenntartható lejutást a 2 napos rendezvényre.

A biciklitúrán való részvétel a Property X rendezvény résztvevői számára ingyenes. A frissítő pontokon a CPI Property Group jóvoltából sportoláshoz megfelelő étel-ital fog rendelkezésre állni. Az egyéb felmerülő extra költségek (mint pl. vonatjegy, szállás) egyénileg intézendő. Azoknak a résztvevőinknek akik június 7-én az Anna Grand Hotelben tudtak szobát foglalni korábban, biztosítunk lehetőséget, hogy 6-án is az Anna Grand Hotelben tudjanak megszállni.

Indulás
Mindegy, hogy az Iron vagy a Light programot választod, az indulás közös. Az egyik csapat két keréken megy a Velencei tónál lévő találkozási pontig, a másik pedig először a vasútállomásra (Déli pu.) onnan a Velencei tónál lévő találkozási pontig, ahol csatlakozik a második szakaszhoz.
Kíséret
Folyamatos kíséret van, vagyis, ha bármi történik a biciklivel, vagy velünk, akkor van segítség.
Csomagok
A csomagokat az indulási ponton (Magyar Zene Háza) átvesszük és leszállítjuk a füredi célhoz.
Étel-ital
A nap folyamán 3 frissítő pontunk lesz (térképen), ahol bárki feltöltheti étel vagy ital készleteit, ha szükséges.
Mi lesz este?
Estére egy könnyű közös koccintással készülünk.

Bármilyen technikai, operatív, egyéb kérdésed van keress minket és örömmel válaszolunk!

rendezveny@portfolio.hu
REGISZTRÁCIÓ

Már nem lehet regisztrálni a kerékpár túrára!