Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Miklós Kerezsi

Company: ABO Holding Rt.
Job title: vezérigazgató-helyettes
Kerezsi Miklós 1996-ban, az "iskolapadból" rögtön a Szabolcs Gabona Rt-hez kerül, ahol gyakornokként kezdi meg tevékenységét. 1997-ben megkapja első vezetői feladatát, mely a cégcsoport átszervezése során létrejövő malomipari ágazat felállítása, vezetése. Majd egy évvel később feladatul kapja a romániai akvizíciós lehetőségek feltérképezését, céltársaságok meghatározását, illetve a Szabolcs Gabona első külföldi akvíziciójának lebonyolítását.
1999 és 2003 között az első külföldi befektetés (Románia) a Nutrisam SA (gabonakereskedelem, takarmányipar, állattenyésztés) vezérigazgatója és az igazgatóság tagja volt. Feladata nem csak a Nutrisam SA reorganizációs programjának kidolgozása, végrehajtása, a cégcsoportba való integrálása volt, hanem a Moara Baciu SA, Prodpan SA (malomipar, sütőipar) akvizíciók lebonyolítása, reorganizációs program kidolgozása, végrehajtása, a Prodpan SA igazgatóságának elnökeként (a romániai befektetések jelenleg 13 milliárd Ft éves árbevételt produkálnak).
2004-től a Szabolcs Gabona Holding Rt. Cégcsoport termelését és kereskedelmét irányítja, mint vezérigazgató-helyettes. Kiemelt feladatai közé tartozik a külföldi befektetések (Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia) irányítása, koordinálása.

Previously attended as speaker on the following Portfolio conferences:

Recommended for you

Agricultural Conference 2023

Agricultural Conference 2023

29th - 30th November 2023
Banking Technology 2023

Banking Technology 2023

7th November 2023
Budapest Economic Forum 2023

Budapest Economic Forum 2023

17th October 2023
Sing up for our exclusive event notification!

First-hand news, event offers

Clicking on the Subscribe button I accept the  Privacy Policy 
and the GTC
I'm over 16.