Ne habozz!!! Nyerj egy karton Bitburgert! (x)

Portfolio
Sokat gondolkodtunk rajta, hogy mivel tudunk kedveskedni azoknak az olvasóinknak, akik a 35 fokos melegben a beach helyett is inkább a Portfolio.hu-t olvassák. Talán egy karton jéghideg Bitburger sörrel?
A gondolkodást tett követte, s mától nem csak a hírek élvezetéért érdemes olvasni a Portfolio.hu-t, hanem habzó sör reményében is. Egy nagyon egyszerű játékot hirdetünk, s a helyes megfejtést beküldők között minden nap egy karton (24 üveg!) jéghideg Bitburger sört sorsolunk ki, amelyet másnap délután házhoz is szállítunk. A szállításra munkaidőben kerül sor, így akár egy egész munkahelyi csapat számára meg lehet nyerni egy forró nap hűvös levezetését. A kérdések vagy a Bitburger sörről, vagy a Portfolio.hu-ról szólnak, s három válaszlehetőség közül kell majd kiválasztani a helyes megoldást. A játék két hétig tart, jó szórakozást!

















Mit kell tudni a Bitburger-ről? Németországban, a sör hazájában a Bitburger a legnagyobb önálló sörmárkák közé tartozik egy olyan sörpiaci környezetben, ahol nagyon kemény küzdelem folyik a pozíciók megtartásához. Egy olyan piacon, ahol 1200 sörgyár több mint 5000 különböző söre konkurál egymással. A Bitburger Prémium sör mint Németország legkedveltebb csapolt sörmárkája a legjobb minőséget ígéri fogyasztóinak, így a Portfolio.hu is bátran meri ajánlani olvasói számára.

Mi kell tudni a Portfolio.hu-ról? A Portfolio.hu 1999 február közepe óta nyújt friss tőzsdei és tőkepiaci híreket, információkat és árfolyamokat a befektetők részére. A Portfolio.hu hiteles, percre pontos tájékoztatást tűzte ki célul, ennek megfelelően a szerkesztőség kizárólag több éves tapasztalattal rendelkező tőkepiaci szakemberekből áll. A teljes tőkepiaci skálát felölelő szolgáltatásainak és kiemelkedő szakmai színvonalának köszönhetően az oldal rövid időn belül a vezető hazai gazdasági tartalomszolgáltatóvá vált. A Portfolio.hu 2000. szeptember óta a Budapesti Értéktőzsde hivatalos vendora, partnereink a vezető hazai befektetési szolgáltatók. A Budapesti Értéktőzsde által tartott 2000. év végi szavazáson a Portfolio.hu részére ítélték oda a "Legjobb tőzsdei internetes oldal" díját, a 2001-es esztendőre pedig az egész nyomtatott sajtót is megelőzve a "Legjobb tőzsdei szaksajtó" címet.

Első kérdés: Milyen sport-szponzori tevékenységet végez jelenleg a Bitburger?

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF