Vírus Híradó - egy hiánypótló színfolt a magyar weben (x)

Portfolio
Néhány évvel ezelőtt a számítógépes vírusokról még csak szűk "szakmai" körökben lehetett hallani, de több közelmúltbeli, világméretű vírustámadás (Melissa, I love you, Nimda ...) szinte egyik napról a másikra bebizonyította, hogy ez ma már nem csupán az IT szakembereket foglalkoztató probléma.
Az otthoni felhasználók és a cégvezetők számára egyformán fontos és közös érdek, hogy számítógépeket ne érhesse semmilyen vírustámadás. A pénzben is egyre inkább pontosan kifejezhető értékű adatok elvesztése, a károk helyreállításának költsége valamint a helyreállítás ideje alatt kieső munkaidő, mind-mind komoly károkat okozhatnak, akár egy kisebb cég életében is.
A most elkészült Vírus Híradó portál (www.virushirado.hu) alapvető célja, hogy a legkülönfélébb vírus témában HITELES és NAPRAKÉSZ információt biztosítson látogatói számára.

Az Elsősegély rovat segítséget nyújt mindazoknak, akik még sosem foglalkoztak a vírusok elleni védekezéssel és éppen egy vírustámadást szeretnének elhárítani. Hasznos tanácsokat kaphatunk továbbá ebben a rovatban a védelmi megoldás kialakításához és az antivírus szoftverek kiválasztásához is.

A hírek és hírlevelek azokra a lényeges információkra fókuszálnak, amelyek a vírus elleni védekezésben napi szinten a számítógép felhasználók hasznára válhatnak. A fórumokon keresztül a látogatók képzett szakemberektől kérhetnek segítséget, vagy megoszthatják egymással tapasztalataikat, szakmai tudásukat.

A téma iránt általában érdeklődők - a fentieken kívül - tudományos és ismeretterjesztő oldalakkal is találkozhatnak a Vírus Híradó oldalain, amelyek egyaránt tartalmaznak érdekességeket, szakmai definíciókat és nem utolsó sorban vírus statisztikákat.

A Vírus Híradó szerkesztői - a 2F 2000 Kft. munkatársai - mindannyian vírusvédelemmel foglalkozó szakemberek, többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek e területen. 1994 óta felhalmozott ismereteiket osztják meg az olvasókkal, bízva abban, hogy az általános felhasználóktól a képzett IT szakemberekig mindenki megtalálja a számára szükséges és hasznos információt.


Regisztráljon Ön is a Vírus Híradó hírleveleire, hogy mindig időben és hiteles forrásból értesüljön a legújabb károkozókról!

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF