A környezet és kényelem harmóniája (x)

PR cikk
Szentendre Budapest agglomerációjának egyik legszebb gyöngyszeme. A Dunakanyar mentén fekvő ódon hangulatú kisváros rendkívül kedvelt kirándulóhely, és lakóhely is egyben. A régi belváros hangulatos sétáló utcái, a Duna-korzó és a skanzen teszi igazán vonzóvá a települést. Ráadásul tömegközlekedési szempontból is szerencsés a település helyzete, mivel HÉV biztosítja a gyors közlekedést Budapestre.

Bükkös Lakópark, közel Szentendre belvárosához, a Szentlászlói út - Eötvös utca és Bükkös patak által közrefogott lejtős területen, az izbégi általános iskola melletti telken épül. A terület legfőbb értékének a patak közelsége, a szép környezet, jó közlekedés tekinthető. A terep lejtése telken belül 16 m szintkülönbséget jelent, mely a beépítés során kialakítandó lakóházak javát szolgálja.

Egy -és két lépcsőházas társasházakat terveztünk. Egy lépcsőházban maximum 6 lakás kap helyet. Az épületek pince-földszint-emelet- és tetőtér beépítésűek. Az emelet egy része is már tetősík alatt van. Minden lakás nappali-konyhája déli tájolású, és egyben a patakra tájolt. Így biztosított a szép kilátás. Miután az épületek nem azonos magasságon helyezkednek el, így az alacsonyabban fekvő épületek tetején át látni a patakra. A belső, térburkolatos út a patak partján lévő támfal mentén sétányként, a lakók kikapcsolódását szolgálja. A telken

belüli nagy zöldterület, amit a kis beépítési százalékkal biztosítottuk, a mai lakóparkokra nem jellemző. Az épületekkel körbevett zöld területen játszóteret építünk a kisgyermekes családok részére. A lakóépületek előtt tetőkerttel rendelkező garázssor épül. A garázsok függetlenek az épülettől, a tetején lévő kert viszont a földszinti lakásokhoz tartozik, ezzel minden földszinti lakáshoz saját kertrész csatlakozik. Az emeleti és tetőtéri lakások erkéllyel rendelkeznek. A lakások alapterületét tekintve rendkívül nagy a választék Az 50-155m2 alapterületű között szinte bármilyen lakásméret elérhető.

Minden pincében az adott lépcsőházban lévő összes lakás saját tárolóval rendelkezik, alapterületük nem azonos, így a vásárlók érkezési sorrendben választhatnak. A saját mellet, közös helyiségek is helyet kaptak a pincékben, melyekbe angolakna biztosítja a bevilágítást és szellőzést. Az épületekre egyaránt elmondható, hogy igényes, magas műszaki és esztétikai értékű építési anyagok felhasználásával épülnek, melyek garantálják a magas minőséget.

A Bükkös Lakóparkot mindazoknak ajánljuk, akik a kellemes hangulatú, nyugodt lakókörnyezetet és az igényes, minőségi lakást szeretnék otthonuknak. Idősek, és fiatalok egyaránt megtalálhatják helyüket az emberközpontú és léptékű Bükkös Lakóparkban. További Információk: Gyöngyössy Zsolt Tel: 06-20/9537-435 e-mail: bukkoslakopark@freemail.hu www.bukkoslakopark.hu (X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF