Az infláció felfalja a megtakarításainkat - Hogyan védekezzünk ellene?
Üzlet

Az infláció felfalja a megtakarításainkat - Hogyan védekezzünk ellene?

Portfolio
Jön a Portfolio következő lakossági befektetési eseménye, a Portfolio Investment Day 2024. Május 16-án várjuk azokat, akik a legtöbbet szeretnék kihozni megtakarításaikból! Előadóink cégvezetők, pénzügyi vezetők, portfóliómenedzserek, elemzők és profi befektetők, akiktől releváns befektetési ötleteket szerezhetnek a jelenlévők.

A konferencián kiemelten foglalkozunk a hazai állampapírokkal, a nyersanyagpiacokkal, a kriptoeszközökkel, valamint hazai és nemzetközi részvényekkel.  

A rendezvényen velünk lesz többek között Kurali Zoltán, az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatója, Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója, Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója, és a Cápák közöttből jól ismert Balogh Petya és Orbók Ilona is.

Az eseményre itt lehet regisztrálni.

Május 16-án újra a befektetéseké a főszerep

Idei második befektetési konferenciánkon cégvezetőkkel, profi befektetőkkel, alapkezelőkkel, iparági szakértőkkel, elemzőkkel arra keressük a választ, hogy a korábbinál magasabb inflációjú környezetben hogyan alakítsunk ki optimális befektetési portfóliót, mekkora részarányt képviseljenek az egyes eszközök, és hogyan kezeljük a magas volatilitásból adódó kockázatokat. Előadóink arra is rávilágítanak, hogy milyen esetekben érdemes profi tanácsadók, vagyonkezelők segítségét igénybe venni. Természetesen, mint a korábbi alkalmakkor, a májusi eseményen is végig vesszük a fontosabb tőzsdei eszközökben rejlő lehetőségeket és kockázatokat, lesz szó hazai és külföldi részvényekről, kötvényekről, nyersanyagokról, kriptoeszközökről, de a tőkepiacokon kívüli eszközök is szóba kerülnek.   

A Portfolio Investment Day 2024-ben is az a lakossági befektetési rendezvény, amin mindenki részt akar venni, mert itt első kézből szakértőktől szerezhet pontos képet a hazai és globális gazdasági folyamatokról, ismerhet meg vállalati sikersztorikat cégvezetőktől, és kaphat befektetési ötleteket profi portfóliómenedzserektől, elemzőktől. Célunk az, hogy a jelenlévők hasznos tudással, praktikus befektetési ötletekkel felvértezve távozzanak az eseményről.

Vegyen részt díjmentesen
A rendezvény részvételi díjhoz kötött, azonban szponzorainknak köszönhetően ingyenes részvételt is biztosítunk a PID2024 kóddal! Azok a jelentkezők, akik hozzájárulnak, hogy átadjuk partnereink részére az elérhetőségeiket, így térítésmentesen csatlakozhatnak be az év nagy privát befektetési rendezvényére. Engedje, hogy partnereink felkereshessék önt ajánlataikkal, és biztosítsa ingyenes helyét a Portfolio következő nagyszabású befektetési rendezvényén! Csatlakozzon be, kérdezzen és tanuljon a nagyoktól! A rendezvényre itt regisztrálhatnak.

Kiemelt témáink

  • Befektetés saját kútfőből vagy profi segítséggel?
  • Megeszi az infláció a hozamokat, hogyan védekezzünk?
  • Forintban vagy devizában fektessünk be? Mi az optimális arány?
  • Hogyan teljesítenek idén a fontosabb befektetési eszközök?
  • Hol a helye a portfóliókban a hazai lakossági állampapíroknak?
  • Merre tartanak a részvénypiacok? Mi lesz a fantasztikus hetessel?
  • Mi lesz a magyar tőzsde következő nagy részvénysztorija?
  • Energiaválság után – Merre tovább a nyersanyagpiacokon?
  • Újra jöhet a 400 feletti EURHUF?
  • Jöhetnek az új csúcsok a kriptoeszközöknél?

Kinek javasoljuk?

A Portfolio Investment Day 2024 rendezvényre olyan lakossági befektetőket várunk, akik nagyobb befektetendő vagyonnal rendelkeznek, elsősorban a prémium és privátbanki szegmensből, akiknek a legsikeresebb pénz- és hozamszerzési lehetőségeket mutatjuk be a befektetési nagyágyúk, vagyonkezelők, elemzők, tőzsdei sikercégek, aukciósházak, ingatlanvállalatok vezetőinek segítségével.

Önnek itt a helye, ha érdeklik a hazai és globális makrogazdasági aktualitások, népszerű vagy éppen pont elfeledett tőkepiaci termékek, ha szeretné megtudni, merre halad a részvény-, kötvény-, nyersanyag- vagy kriptovaluta piac, ha magas hozamot szeretne elérni, vagy csak biztonságban szeretné tudni a pénzét, netán újfajta befektetési lehetőségekkel ismerkedne meg.

Címlapkép forrása: D-Keine via Getty Images

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

Ricardo

Egy kritika kritikája

Az osztrák közgazdasági iskola kritikája szerint a monetaristák tévesen egy mechanisztikus mennyiségi pénzelméletet fogadnak el, ami a pénz semlegességén, a mikro- és makrogazdaság merev elk

Kiszámoló

Itt a nyár, itt a roaming frász ideje

Itt a nyár, a vakációk és ezzel együtt a roaming frász ideje is. Az Unió nagyon helyesen rálépett a mobilszolgáltatók nyakára, az addigi szabadrablást felváltotta az, hogy az Unión belül ug

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Jön a felturbózott szuperállampapír! Itt vannak a részletek
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Székesfehérvár
2024. június 4.
Financial IT 2024
2024. június 11.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
2024. június 12.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
falcon-9-raketa-space-x-amerikai-egyesult-allamok