Nyerj krétai nyaralást! - nyári utazási játék a Quaestor Travel-lel (x)

Portfolio


Bár a nyár idén kissé döcögősen érkezik, nem felejtkezhetünk el arról, hogy lassan beköszönt a nyaralási szezon!
A Portfolio.hu a Quaestor Travel-lel együtt a külföldi nyaralási terveiket szövögető olvasóknak szeretne segítséget nyújtani az idei évben első alkalommal megrendezésre kerülő kéthetes nyári utazási játékkal, melynek fődíja egy kétszemélyes krétai nyaralás a Quaestor Travel jóvoltából.

A Portfolio.hu-n a mai nappal kezdődően az elkövetkező két hét minden napján olvasható lesz egy kérdés, melyre a választ az érdeklődők a Quaestor Travel honlapján találhatják meg. A helyes választ elküldők között minden nap kisorsolunk egy 5% kedvezményre jogosító Quaestor Travel törzsutaskártyát.

A játék fődíja egy kétszemélyes egy hetes krétai nyaralás tengerre néző szállással és repülő úttal együtt.
A fődíjért azok a játékosok szállhatnak versenybe, akik a két hét folyamán a kérdések legalább felére helyes választ adtak.



A Quaestor Travel - a Quaestor Csoport tagjaként - 1995 óta van jelen a magyar idegenforgalmi piacon. A társaság tevékenységét dinamikus fejlődés jellemzi, a 2003-as évben a Quaestor Travel forgalma 45%-kal haladta meg az előző évit.

Az elmúlt 8 évben a Quaestor Travel országos irodahálózatot épített ki, így ma már a budapesti két iroda mellett a legtöbb megyeszékhelyen is elérhetőek közvetlenül is az utazási iroda szolgáltatásai.

A Quaestor Travel főbb szolgáltatásai:
repülőjegy-értékesítés, szállásfoglalás, utazási hitel, autóbérlés, belföldi üdülések és túrák, külföldi utazások, ország-, és városlátogatások, szakmai, incentív utak, rendezvényszervezés, utasbiztosítás.

Az idei évben a Quaestor Travel utazási ajánlatait 3 tematikus katalógusban jelentette meg. Külön kiadvány készült a mediterrán tengerparti üdülőajánlatokról, a városlátogató és kalandturizmusról, valamint a rendkívül gazdag belföldi kínálatról.

A nyereményjáték első kérdése: Hány helyen várja ügyfeleit országos irodahálózatával a Quaestor Travel?

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF