NeoPhone DEAL - csökkenti a telefonköltségeket (x)

Portfolio
Az EuroWeb NeoPhone DEAL szolgáltatásával jelentősen csökkenthetők a távközlési költségek. A NeoPhone DEAL szolgáltatás az európai trendeknek megfelelően a meglévő távközlési infrastruktúrára alapul, a szolgáltatási színvonal, a hangminőség, a telefonálási módok változatlanok maradnak, csupán a telefonálás költségei lesznek jelentősen kedvezőbbek.
Ma már szinte minden vállalat eldöntheti - köszönhetően a távközlési piac liberalizációjának- , hogy melyik szolgáltatót választja különböző irányú hívásainak lebonyolításához.
A NeoPhone termékcsalád tagjaként, a NeoPhone DEAL kis- és középvállalatoknak kínál egyedülálló alternatívát a helyi-, a belföldi távolsági-, mobil-, valamint a nemzetközi telefonálás költségeinek jelentős csökkentésére, nagyon kedvező percdíjakkal.

Nincs kapcsolási -, sem előfizetési díj, sőt nincs szükség a telefonszám megváltoztatására sem.
A NeoPhone DEAL szolgáltatás igénybevételekor a vállalat telefonvonalát, telefonálási szokásait megtartva, kapcsolatban marad korábbi szolgáltatójával, és az előfizetési díjat neki, míg a választott hívásirányból eredő forgalmi díjat az EuroWeb-nek fizeti.
A forgalmi díjak elszámolása a másodpercben mért forgalom után, forintra kerekített összegben történik.

A szolgáltatás igénybevételéhez sem új eszközök, sem a már meglévő telefonközpont átprogramozására nincs szükség; nem kell behívószámot (zöldszám, helyi behívószám) tárcsázni, sem előválasztó szám segítségével szolgáltatót választani, csupán felemelni a kagylót és hívni a kívánt célállomást a megszokott módon.

A NeoPhone DEAL szolgáltatás Matáv szolgáltatási területeken vehető igénybe. Helyi hívásirányú szolgáltatást az alábbi körzetekben áll rendelkezésre: Budapest (1), Debrecen (52) Miskolc (46) Szolnok (56) Pécs (72) Székesfehérvár (22) Győr (96) Zalaegerszeg (92)

Szerződése megkötésekor a szerződő fél eldöntheti, hogy mely hívásirányba szeretne a NeoPhone DEAL szolgáltatás igénybevételével telefonálni. Választható irányok: helyi hívás; belföldi távolsági, mobil hívás; nemzetközi hívás. A három hívásirány minden variációban rendelkezésére áll. (a területi hatályok figyelembevételével).

A NeoPhone szolgáltatásokat professzionális ügyféltámogatás kíséri.
A www.neophone.hu oldalon folyamatosan, hívásra és költségekre lebontva minden ügyfél megtalálja az aktuális hívásrészletezőjét. Ez a szolgáltatás díjmentes és mindenki számára elérhető. Az EuroWeb NeoPhone ügyfélszolgálata napi 24 órában hívható, további információk a NeoPhone honlapján olvashatóak.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF