Már csak 1 nap - 3. Közép-Európai Vállalatfinanszírozási konferencia (x)

Portfolio
Milyen megfontolásoknak köszönhetően vásárolta meg az indiai Thapar a Transelektro-t? Milyen tapasztalatokkal rendelkezik a KFKI volt tulajdonosi köre a cégértékesítést követően? Mely irányelvek mozgatják az OTP tranzakcióit és hogyan történik a felvásárlást követő integráció? Milyen szerepet játszott a kockázati tőke befektető az Invitel gazdálkodási pozíciójának javításában?... Csupán ízelítőül néhány kérdés mellyel a Portfolio.hu november 8-án megrendezésre kerülő konferenciája a 2007-re várható globális és regionális trendek mellett foglalkozik.
RÉSZLETES PROGRAM - ELÕADÓK - JELENTKEZÉS

A Portfolio.hu 2006-ban harmadik alkalommal szervezi meg régiós űrt kitöltő fórumát, a Közép-Európai Vállalatfinanszírozási és Kockázati Tőke konferenciát, az idei évben a Concorde Vállalati Pénzügyek főtámogatásával. Az előző évek nagy sikerű konferenciáinak tapasztalatára támaszkodva, rangos nemzetközi és hazai előadóink ezúttal is körüljárják a globális M&A és PE trendek hatásait a régiós piacokra. Az elmúlt 12 hónap számos nagy volumenű tranzakcióját is bemutató konferencia nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújt lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremt a magas szintű szakmai kapcsolatok ápolására is.

Az idei rendezvénnyel ismételten azt a célt tűztük ki, hogy összehívjuk a térség legnagyobb dealmakereit, Európa vezető pénzpiacainak szakértőit, és a legjobb hazai szakembereket. A konferencia formailag is a legfrissebb trendeket követi: több interaktív beszélgetést és kevesebb előadást tartalmaz, így előadóink a résztvevőket leginkább érdeklő kérdésekre is választ adhatnak.

Célközönség
Konferenciánk hasznos ismeretekkel szolgálhat a Közép- és Kelet-Európában dolgozó:
1. corporate finance és
2. private equity / venture capital szakemberek, illetve
3. akvizíciós tervekkel rendelkező vállalatok pénzügyi vezető
4. vállalatfinanszírozási, pénzügyi és jogi tanácsadók részére.

RÉSZLETES PROGRAM - ELÕADÓK - JELENTKEZÉS

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF