Smartmobil ’11- Az év mobilkonferenciája 2011. április 6-án (x)

Portfolio
Idén Élmény veled élni! mottóval, új platformokkal bővülve és rengeteg nemzetközileg elismert hazai és külföldi résztvevő előadó szereplésével kerül megrendezésre a Smartmobil ’11 konferencia. Regisztráljon online, jegyezze fel a naptárba és jöjjön el!
2011. március., Budapest - Az Endless Solution Kft. és a Média Hungary Kft. közös szervezésében idén, a tavaly megrendezett nagysikerű iPhone vs. Android ’10 konferencia folytatásaként, kibővült tematikával és platformokkal, továbbá több mint 50 hazai és külföldi szakelőadó bevonásával kerül megrendezésre a Smartmobil ’11 konferencia a budapesti Üvegpalotában (Vörösmarty tér 1.).

A programról

A T-Mobile főtámogatásával megrendezésre kerülő idei Smartmobil ’11 konferencia, programjával a marketingcégek, a tartalomgyártó műhelyek, az e- és hagyományos kereskedői vállalkozások, a mobil- és tartalomszolgáltatók, alkalmazás fejlesztők, szabályozási szakértők és közgazdasági elemzők, valamint kockázati tőke-befektetők, önjelölt és valódi mobilguruk, kommunikációs és médiacégek találkozási pontjává kíván előlépni, a szakmai találkozáson túl lehetőséget nyújtva a hazai piac jelenlegi állapotának és jövőbeli lehetőségeinek feltérképezésére.

A Smartmobil ’11 konferencia tematikája az egészségügy, utazás, turisztika, média, fizetési módszerek, üzleti modellek témaköreit kívánja átfogni 5 külön panelben, olyan neves hazai előadókat felsorakoztatva, mint Lassi Kurkijarvi (Sanoma Digital, Hollandia), Tara R. Marsh (Mobile of Global Solutions MEC, Anglia), Oszkó Péter és még sokakat másokat.

Év alkalmazása díj

A Smartmobil ’11 konferencia kapcsán, a Sanoma Budapest Zrt. támogatásával idén is megrendezésre kerül az Év Alkalmazása verseny. A nyertes szakmai bemutatkozási lehetőséggel egybekötött Amszterdami hétvégét nyer, két személy részére és a mobil fejlesztői szakma prominens holland képviselőivel találkozhat, ahol bemutathatja cégét, fejlesztéseit, illetve megismerheti a több mint 1 millió eszközt használó holland iPhone piac sajátosságait.
Kövesse a Smartmobil ’11 konferenciát a Twitteren és Facebookon: http://twitter.com/smartmobil ; http://www.facebook.com/smartmobil
(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF