Forma gyönyörűen újragondolva: illy Francis Y1 kávégép (x)

Portfolio
Red Dot design ‘best of the best’ díj 2011
Feltűnően elegáns minimál, és mindössze

24 cm-t foglal el a pulton az illy legújabb kapszulás kávégépe, a Francis Francis Y1 . Semmilyen más eszpresszógéphez nem hasonlítható, a dizájnban a tiszta forma és funkcionalitás találkozik felesleges sallangok nélkül.

A gép az egyik legrangosabb dizájn elismerésnek számító Red Dot Design ‘best of the best’ 2011 díját is megnyerte, mely a 60 ország 1700 cége által benevezett több mint 4000 tárgy közül csak húsznak sikerült. A illy forradalmi IperEspresso kapszuláit használó géppel otthon is kávéházi minőségű eszpresszó készíthető, mely az ínyenceket hibátlan, telt, intenzív, de mégis rendkívül lágy, bársonyos kremával érkező eszpresszóval örvendezteti meg. A 100% arabica kávéjáról és Francis Francis dizájn eszpresszó gépeiről , művészi illy Art Collection csészéiről is híres illycaffé a tökéletes eszpresszót hozza el Önnek gombnyomásra.
Nézze meg működés közben videón >>>
Itt pedig egy felhasználói tesztvideó >>>
Előrendelhető az espressoshop.hu webshopon, várhatóan júniusi házhozszállítással. Az Espresso Kft irodájában (1033 Bp., Hajógyári sziget 131. Tel: 422 1700) kipróbálható.

IperEspresso technológia
A titok nyitja az illy IperEspresso kapszula,

melyben a teljes kávéfőzés történik, helyettesítve a hagyományos átszűrési folyamatot a kétfázisú extrakcióval. A kapszulának köszönhetően a kávéfőzés során a kávé nem érintkezik a gép egyetlen alkatrészével sem, ezzel minimalizálja a fáradtságos géptisztítás 
szükségességét. 
Ez kizárólag az illy IperEspresso kapszulával lehetséges!
Az első fázis az iper-infúzió: a forró víz ultra-magas nyomással létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz, aroma kioldódását, gazdagságát, komplexitását. A második fázis az emulgálás. Ezalatt a kávé átfolyik a kapszula alján levő úgynevezett e-szelepen, ezáltal összekeveredik az aromás olaj a levegővel, ami a kávé tetején kerek, bársonyos, hosszantartó kremát eredményez.

Illy termékek, így a kapszulák, csészék személyes vásárlására lehetőség van kávézókban található illy Shopokban is. A kávézók címeit itt találja >>>>

A szépségnek íze van.


(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF