Befektetési alap Akció! (x)

Portfolio
A 2013-as trend idén tovább folytatódik, és a csökkenő banki kamatok elől forint százmilliárdok áramlanak befektetési alapokba. Magyarországon az egyik legkiemelkedőbb befektetési alap választék a Portfolio Online Tőzsde felületén található meg, ahol több mint 600 alap közül választhat.
A Portfolio Online Tőzsde számlanyitási akciójának keretében most akár díjmentesen vásárolhat befektetési alapot, amennyiben 2014. július 14. és augusztus 20. között számlát nyit.



Ha többet szeretne tudni a befektetési alapok sokszínű világáról, látogassa meg a hiánypótló információkat tartalmazó Portfolio Profit oldalt. Az itt található intelligens befektetésialap-kereső abban segít, hogy az Önnek ideális kockázat és időtáv beállításával egyszerűen megtalálja az Ön számára leginkább megfelelő befektetési alapokat.

Profit Gurunktól megtudhatja, hogy a Portfolio.hu elemzői jelenleg mely termékeket tartják vonzó célpontnak. A Profit Guru olyan befektetési ötleteket mutat be, melyek 3-6 hónapos, vagy még hosszabb időtávon kecsegtetnek kedvező hozam lehetőségekkel.

Ha sikerült kiválasztani a megfelelő befektetési alapot, azt egyszerűen - akár egy kattintással -megvásárolhatja a Portfolio Online Tőzsde felületén. Online TBSZ és NYESZ számláink segítségével pedig a hozam után teljes adómentesség is elérhető.

Mindezekről bővebben tájékozódhat hamarosan induló, díjmentes befektetési alap szemináriumunkon . Ismerje meg, milyen befektetési lehetőségei vannak a bankbetéteken túlmenően!

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF