A bankszakma ma már nemcsak a közgazdászoké (x)

Portfolio
A bankszakmához is értő jogászok, IT-sok, mérnökök és humán végzettségűek legalább annyira keresettek a szektorban, mint az azt jól ismerő közgazdászok.
A BADI Magyarország egyetlen másoddiplomát nyújtó bankszakmai képzése, amely elvégzése után a BUDAPESTI CORVINUS EGYETEM által kibocsátott diplomát kapják meg hallgatók. Egyedi még abban is, hogy olyan az oktatás struktúrája és módszere, hogy az nemcsak a közgazdászoknak, hanem a jogászoknak, mérnököknek, IT-soknak és humán területen végzetteknek is a gyakorlatban azonnal alkalmazható tudást nyújt.

A program két éves, korszerű, átfogó és aktuális bankszakmai ismereteket ad. Ez az a hely, ahol a hazai bank- és tőkepiaci szektor elismert szakemberei, a Budapesti Corvinus Egyetem tanárai és a Bankárképző szakértői oktatnak, akik jártasak mind a pénzügyi szektor működését meghatározó elméleti, mind a hazai és nemzetközi gyakorlati ismeretekben. A program végén a hallgatók egy banki szimuláció keretében a gyakorlatban is kipróbálhatják az elsajátított tudást.

Idén végzett hallgatónk írta a képzésről:

Két évvel ezelőtt azért jelentkeztem a Nemzetközi Bankárképző BADI programjára, mert a meglévő közgazdász tudásomat szerettem volna szakirányú, bankszakmai ismeretekkel bővíteni. A munkám során pénzintézetekkel dolgozom és a képzésen szerezett új ismeretek nagymértékben hozzásegítettek banki ügyfeleim mindennapjainak mélyebb megismeréséhez. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy elméleti alapokon, de gyakorlati megközelítéssel és a bankszakmában aktívan tevékenykedő szakemberek közreműködésével zajlik a képzés. A BADI legnagyobb előnye más közgazdasági posztgraduális képzésekkel szemben, hogy naprakész és bankszakemberektől első kézből érkező tudást biztosít, egy jól felépített, strukturált képzés keretében.

A mellékelt videókon betekintést kaphat a programba és az előadásokba

Vége a nyárnak, itt az idő, hogy a jövőjére is gondoljon!

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 5.
További információ: www.bankarkepzo.hu

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF