Lassan hiánycikk lesz az 1-2 szobás kislakás a 9. kerületben (x)

Portfolio
Az egy-két szobás, 60 m2 alatti lakások a legnépszerűbbek az új 9. kerületi lakópark-építkezések adatai alapján. Ez abból is látszik, hogy a kerületben épülő lakóparkokban már csak néhány helyen érhetőek el ilyen paraméterekkel lakások.
A kerületben épülő egyik lakópark beruházója még a kivitelezés előtt új lakáselrendezéseket alakított ki azért, hogy a növekvő keresletre időben tudjon reagálni. Eteley Gábor, az Allure Residence Budapest értékesítési igazgatója szerint: "az elmúlt egy év tapasztalatai azt mutatják, hogy a kerületben nagyon sokan vásárolnak első otthonnak 1-2 szobás lakást, valamint nagyon sokan befektetési célból keresnek 30-50 m2-es lakásokat."

Az Allure Residence Budapest 520 új, napfényes, otthonos lakást kínál egy sarokra a Duna-parttól, a Művészetek Palotájától (MÜPA) és a Nemzeti Színháztól. A lakóparkban 37-110 m2-es lakásokból választhatnak az otthonkeresők, akik kényelmét a mélygarázs, az új üzlethelyiségek, a zárt belső park és a tágas közösségi terek is szolgálják. A lakópark kiváló infrastruktúrájú környéken, a rohamosan fejlődő 9. kerületben épül, számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont és ideális sportolási helyszín szomszédságában. A közelben található a 2-es, 24-es, 51-es villamosok, valamint a 23-as, 54-es és 55-ös buszok megállója is. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog.

Eteley Gábor szerint a kerületben a jó közlekedési lehetőségek, a fejlődő környék (FIABCI díjas lett tavaly Ferencváros), valamint az iskolák közelsége is növeli a kislakások iránti keresletet. A Lakás 2017 kiállításon az új kislakások mellett a második ütem értékesítését is elkezdték. Ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy ebben az ütemben nemcsak 1-2 szobás lakásokat, hanem exkluzív 4-5 szobás, körpanorámás penthouse lakásokat is kínálnak, ami jelenleg egyedülálló a 9. kerületi lakáspiacon. Habár ezek különleges, és az átlagnál magasabb árú lakások, nagy az érdeklődés irántuk, hiszen egyediségükből, valamint abból fakadóan, hogy a környéken ritkaságnak számítanak, nemcsak családi otthonként, hanem befektetésként is kiváló lehetőséget kínálnak.

A kerületben szabad újépítésű kislakásokat nagy választékban jelenleg az Allure Residence Budapest lakópark kínál, amelynek lakáslistája itt érhető el: allurebudapest.hu/hu/lakasok, további információt pedig az www.allurebudapest.hu vagy a Facebook.com/allurebudapest oldalon találhatnak az érdeklődők.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF