Ingyenes síbérlettel várják a gyerekeket az osztrák síparadicsomban (x)

Portfolio
Közelsége és hóbiztossága miatt az osztrák sírégiók közül Lachtal eddig is nagy kedvence volt a magyar sízőknek és boardosoknak, a Sissipark luxus apartmanszálló családi ajánlata pedig még népszerűbbe teheti Stájerország második legnagyobb síterepét.
Lachtal egy olyan völgyben található, amelyet több mint kétezer méteres hegycsúcsok vesznek körbe, a síterep 1600 és 2222 méteres magasság között fekszik, a 107 millió literes víztározójának és kiemelkedő hóágyúrendszerének köszönhetően a Keleti-Alpok egyik leghóbiztosabb síterületének számít. Ráadásul a Budapesttől 470 kilométerre fekvő településhez szinte végig autópályán vezet az út, így alig több mint 4 óra alatt elérhető, ami azt jelenti, hogy az első és utolsó napi sízés is könnyen beiktatható a programba.



A 140 hektáros, a napos fekvésű lejtőkön összesen 25 km hosszú, többségében piros sípálya található, amelyeket két modern, fűtött és fedhető ülőlifttel, hét húzólifttel és két tanulólifttel, úgynevezett varázsszőnyeggel lehet megközelíteni. A felvonók kiindulópontja az 1600 méter magasan fekvő hegyi falucska, Schönberg-Lachtal. A SissiPark közvetlenül az új 6 üléses Schönberg-Schaukel lift mellett található, az apartmanok előtt a kék, 1/a jelzésű sípálya halad el, vagyis az itt megszálló vendégek ajtóig csúszhatnak a nap végén.

De nemcsak ezért érdemes a SissiPark különböző méretű, teljesen felszerelt luxusapartmanjait választania az ideutazóknak, amelyekben 2-10 fő közötti bármekkora társaság jól érezheti magát, hanem mert december 6 és 10 között a 15 év alatti gyerekek egy szülő kíséretével ingyen síelhetnek és a család többi tagja is kedvezménnyel kapja a síbérletet.



Sőt az egyébként is gyermekbarát síterepen - ahol Teddy-felvonó, mini-szlalom, színes figurás akadálypálya, buckapálya és kincskeresés teszik még izgalmasabbá a gyermekek első síélményeit - a gyermekek számára ingyen biztosítják a koruknak és tudásszintjüknek megfelelő csoportos, magyar nyelvű síoktatást, valamint az egész család részére a személyzet által szervezett gyermek és felnőtt szabadidős programokat, mint például a Popsí csúszka versenyt.

A három épületből álló SissiParkban 22 exkluzív kialakítású apartman található, a déli fekvésű teraszokról csodaszép kilátás nyílik a környező hegyekre. Minden épületnek saját sítárolója van, az épületegyütteshez tartozó hüttében pedig félpanzióra is előfizethetnek a vendégek.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF