Elérhető luxus, gyönyörű környezet, kiváló sípályaszállás (x)

PR cikk
Elérhető luxus, gyönyörű panoráma, barátságos magyar személyzet, kiváló étterem, s mindez egy 26 kilométer hosszan húzódó sípálya közvetlen szomszédságában. Ezt, és számos élményt is kínál az 1650 méter magasan, a történelmi Oberwölz szomszédságában található lachtali SissiPark apartman szálló.

A téli sportok szerelmesei között egyre népszerűbb a magyar tulajdonú SissiPark, amely a gyönyörű Lachtalban, az Alpok 1650 méteres magasságában található. Ez a szállás pontosan olyan, mint a fotókon, amelyeket a honlapon lehet látni. A SissiPark weboldalán  azonban nemcsak impozáns képeket, hanem számtalan egyéb hasznos információt találunk, sőt, a megfelelő apartmant online pillanatok alatt bárki le tudja foglalni. Az apartmanok mérete eltérő, ám a felszereltség mindegyikben egyformán kifogástalan. A vendégek kényelmét és pihenését nemcsak az igényesen kialakított konyha, a tágas nappali és a pihentető hálószoba, az ingyenes WiFi vagy a minden egyes lakosztályhoz tartozó panorámás terasz szolgálja, hanem a saját szauna is.

A hotel kiváló hüttét is üzemeltet, ahol előre rendelhetünk félpanziót vagy az A’la Carte étlapról a magyar ételek mellett helyi specialitásokból is választhatunk akár két csúszás között, hiszen az étterem szintén alig pár lépésnyire van a sípályától.

A családbarát pályaszállás

A SissiPark ugyanis klasszikus pályaszállás: közvetlenül az épület előtt húzódik a mintegy 26 kilométer hosszú sípályarendszer egy szakasza sőt, közvetlen szomszédságában van a két ülőliftből az egyik, amelynek segítségével akár 2 222 méteres magasságba is fel lehet jutni. Lachtal azonban nemcsak a profi síelők, hanem a kezdők és a gyerekes családok birodalma is. Maga a SissiPark is egyértelműen családbarát szállás, ahová még csecsemőkkel sem kell saját utazóágyat, ágyneműt, netán kiskádat hozni, mert a hotel mindezt biztosítja.

A kicsik igényeit és szórakoztatását a síbirodalom kialakításakor is fontos szempontnak tartották. A gyerekek a Kinder-Lachtalban játszva tanulhatnak meg síelni, természetesen akár síoktatók segítségével is. Varázsszőnyeg, Teddy-felvonó, mini-szlalom, színes figurás akadálypálya, "buckapálya" és kincskeresés teszik még izgalmasabbá a gyermekek első síélményeit, kis szerencsével pedig a pálya vidám bohócával is találkozhatnak.

„Nagyok” a hegyen

A „nagyok” számára sok-sok változatos síterepet, modern felvonókat, 2 ülő- és 7 húzóliftet valamint 1 varázsszőnyeget alakítottak ki, hogy 1 600 méterről kényelmesen eljuthassanak a 2 222 méteres magasságban húzódó szakaszokra, s gyönyörű környezetben besíelhessék a 26 kilométer hosszan húzódó pálya minden részletét. A sítúrákra vágyókat egy, erre a célra kialakított 10 kilométernyi gyönyörű szakasz várja, de megtalálják a számításukat a sífutók vagy éppen „csak” korcsolyázni, szánkózni vágyók is. Utóbbira különleges lehetőséget nyújt a kivilágított pálya, amely felejthetetlen plusz élményt ad az alpesi tájak szerelmeseinek.

Az egész napos sportolás után jól esik „hazatérni” a SissiParkba, ahol a szaunában vagy éppen az étteremben egy finom vacsora közben jó kiengedni, majd a kényelmes apartmanban kipihenni a fáradtságot, s felkészülni a következő nap élményeire, kihívásaira. Ezt az élményt kár lenne kihagyni.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF