Terítéken a jövő: az új munkanormáktól a klímacélok finanszírozásáig (x)

PR cikk
A Deloitte idén is hiánypótló témákat hoz a Brain Bar-ra.

Ha Brain Bar, akkor közös értékek, jövőálló gondolatok, globális színvonal: a Deloitte számára ezt jelenti az idén második alkalommal létrejött stratégiai együttműködés. A háromnapos jövőfesztivál előadásaihoz a Deloitte nemzetközi előadókkal és olyan fontos és izgalmas előadásokkal járul hozzá, olyan témákban, mint a fenntarthatósági célok pénzügyi oldala, a jövő munkahelye, vagy a profi Esport mögötti üzleti ökoszisztéma.

Régi szokások, új normák: a munka jövője emberi - vagy mégsem?

Vajon maradhatnak-e kifejezetten emberi szervezetek a technológia által vezérelt világunkban? Mit tanultunk a járvány az emberközpontúságról a digitális munkavégzés korszakában? Dr. Udo Bohdal-Spiegelhoff, a Deloitte közép-európai humánerőforrás-tanácsadási vezetőjének előadása ezt a kérdéskört fogja körbejárni. A pandémia mély társadalmi és vállalati szemléletváltást indított el, a vállalatok pedig kénytelenek az új kihívások alapján ujjászervezni a működésüket.

A témához kapcsolódóan a Deloitte Magyarország szakértői egy kerekasztal-beszélgetésben azt is körbejárják; hogyan néz ki a jövő és mik az ehhez kapcsolódó legnagyobb kihívások. A gyakorlati kérdésekkel foglalkozó beszélgetés a téma jogi (dr. Gál Brigitta, Deloitte Legal), HR (Csépai Martin, Deloitte HR tanácsadási vezető) és adózási (dr. Baranyi Gábor, partner, Deloitte) aspektusait is lefedi.

Vajon a befektetők kezében van a Föld legnagyobb problémáinak megoldása?

Kijelenthető-e, hogy a vállalatok elkötelezett finanszírozói az éghajlatváltozással összefüggő klímacélok megvalósításának? Megváltoztatja-e a fenntartható pénzügyi menetrend az ágazat finanszírozási gyakorlatát? Eric Dugelay, a Deloitte fenntarthatósági szolgáltatások globális vezetője erre a kérdésre ad majd részletes választ. Előadásából többek között kiderül, hogy miképp befolyásolja a globális éghajlatváltozás gyorsaságát a COVID-19, vagy éppen az amerikai elnökválasztás. Szó lesz arról is, hogy mik a klímaváltozás főbb következményei az üzleti életben mind kockázati, mind javadalmazási szempontból.

A jövő e-sport trendjei

Adam Deutsch, az amerikai Deloitte Digital ügyvezető igazgatója és Szalai Ádám, a Nemzeti Gaming és Esport Szövetség alelnöke közös előadásában ez egyre nagyobb népszerűségnek örvendő esport üzleti aspektusát és a szponzorálás körüli kérdéseket beszélik át. Az elmúlt években folytatódott az iparág globális növekedési tendenciája, a játékosok hírességek lettek, a tornák elkötelezett rajongókkal töltik meg a stadionokat, a szponzorok pedig egyre több pénzt költenek az e-sport ökoszisztémában. Vajon ez csak a kezdet?

Az értékesítés jövője - az ügynök második élete

Hogyan alakulnak át a mai értékesítési stratégiák és milyen kiszolgálást várhatnak el az ügyfelek a jövőben? Simonyi Dénes, a Deloitte Digital szakértője arról beszél, hogy az értékesítés átalakítása hogyan segíti a cégeket az ügyfelek igényeinek újra értelmezésében. Az új, nagyrészben digitális eszközök, technológiák és technikák nagyszerű lehetőségeket kínálnak az elérés növelésére, az értékesítési költségek csökkentésére és a differenciált élmények ösztönzésére.

A Brain Bar szeptember 15-17. között rendhagyó módon online kerül megrendezésre. Az előadások ingyenesek, Deloitte egyes programjaira előzetes regisztráció szükséges.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF