Nhood - különleges nevet kapott az új ingatlanszolgáltató cég (x)

PR cikk
A Nhood környezettudatos látásmódjával különbözteti meg magát a piacon

A Ceetrus és a Nodi vállalatok elnöke 2021 januárjában jelentette be az új ingatlankezelői és fejlesztői szolgáltatást nyújtó társaság, a Nhood létrehozását. A cégalapítás oka kettős. Egyrészt a Ceetrus Property ingatlanvagyonának leválasztása, másrészt a Ceetrus és a Nodi munkatársainak összevonása egy új, jól megjegyezhető egységes márkanév alatt.

Magyarországon a Ceetrus Hungary Kft. munkatársai a Nhood Hungary Services Kft. alkalmazásában folytatják tevékenységüket, míg a Ceetus Hungary Kft. ingatlanvagyonként működik tovább. A francia anyavállalat mindkét cég vezetését a belga születésű, de Magyarországon élő és közel három évtizedes ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkező Pascal Steensre bízta, akinek számos nagyszabású építőipari projekt fűződik a nevéhez, köztük Budapesten a Gresham Palota felújítása, valamint az Aréna Pláza és több első osztályú irodaház építése.  

A Nhood cégnevet az angol „neighbourhood” szó rövidítése ihlette, ami szomszédságot jelent, hiszen a környezet fejlesztése a cég egyik legfontosabb tevékenysége.  A márkanév emellett olyan fogalmakat is magában foglal, mint a letisztultságra és a friss ötletekre utaló „NUDE”, a megoldás-orientált szemléletmódot tükröző „TO NOD”, és a kollektív jóra utaló „GOOD”, melyek az új márka személyiségének fontos elemei.

A Nhood induló portfolióját közel 300 európai kereskedelmi helyszín alkotja, de a cég törekvése, hogy működésébe - a Ceetrus, a Decathlon és az Auchan ingatlanvagyonának kezelése mellett - új üzleti partnereket is bevonjon, és innovatív, emberközpontú szolgáltatásaival az európai ingatlanpiac meghatározó szereplőjévé váljon.

További cél a karbonsemlegesség elérése 2030-ra, a biodiverzitás szisztematikus reintegrációja, Breeam in Use tanúsítványok beszerzése, a legkülönbözőbb társadalmi rétegeket és korosztályokat megszólító helyszínek létrehozása és ezáltal munkahelyek teremtése.

A Nhood magyarországi leányvállalata, a Nhood Services Hungary Kft. lakópark- és vegyes funkciójú projektjei – mint pl. a díjnyertes Boróka Lakópark és a Le Garage design konténerétterem - mellett az Auchan Korzó üzletsorok üzemeltetésével is foglalkozik. Jövőbeni tervei között szerepel többek között az Auchan Korzó Soroksár üzletközpont átalakítása, a Dunakeszi lápot bemutató sétaút megvalósítása, illetve több vegyes funkciójú ingatlanberuházás megvalósítása az országban.

 Web: www.nhood.com

           https://hu.linkedin.com/company/nhood-hun

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF