Hálózatba kapcsolt energiahatékony ipari gyorskapuk - EFAFLEX (x)

PR cikk
Az EFAFLEX ipari gyorskapuk IoT modullal készen az IPAR 4.0-ra

Az EFAFLEX gyorsmozgású kapuk német gyártója 1974-es alapítása óta elkötelezett a saját kutatás fejlesztés mellett.

Az innovációra, az energiahatékony működésre nyitott ipari és kereskedelmi vállalatoknak készült a legújabb EFAFLEX fejlesztés, az EFA-SmartConnect® IoT modul.

Az Ipar 4.0-ra kész vállalatok kiemelt figyelmet fordítanak a termelési folyamatok hatékony szervezésére, mely az eszközök önálló kommunikációjával, összehangolt működésével valósul meg. Az első lépés az IoT-képes eszközök kiépítése, alkalmazása.

Az EFA-SmartConnect® modullal hálózatba kapcsolt gyorsmozgású ipari kapuk karbantartás- és szervizbeállítása nem jár helyszíni felméréssel. A modul az EFA iOS és Android alkalmazásra továbbítja az adatokat, mely alapján a rendszer folyamatosan kiértékeli az ipari kapuk állapotát; a továbbiakban javaslatokat tesz a megelőző intézkedésekre, jelzi milyen szükségletek vannak az alkatrészek területén. Az egyes termelési folyamatok során működtetett ipari kapuk hálózatba kapcsolásával növelhető a termelékenység, csökkenthető az energiaszükséglet, megközelíthető a 100 százalék üzemhányad.

Az ipari kapuk az épületek vagy a szállítópályák esetén bekapcsolhatók az automatizált működési, gyártási folyamatokba érintésmentesen. A felhasználók távoli eléréssel biztonságos WLAN hálózatban, igény esetén GSM adatátvitellel beállítási paramétereket hangolhatnak össze. Egyszerűen megadható akár a kapuk nyitási ideje, optimalizálhatók, ütemezhetők a feladatok a kapuk között vagy más IoT eszközzel összehangolva, allokálhatók a kapacitások.

A modul utólagosan beépíthető a már működő EFAFLEX ipar kapuba, kiterjesztve a lehetőségeket meglévő Partnereink számára.

Az EFAFLEX az ipar, kereskedelem, élelmiszeripar, gépgyártás, automotive, elektronikai ipar, vegyipar, gyógyszeripar, valamint a logisztikai szektor gazdasági szereplőinek gyárt gyorsmozgású, energiahatékony ipari kapu megoldásokat. A kínálat kibővült a speciális tűzgátló kapukat és automata szállítópálya tűzgátló lezárásokat gyártó német STÖBICH vállalat termékeivel. A cégcsoporthoz tartozó EFA GLOBAL DOCKING Kft. egyéb ipari kapukat, kamiondokkolókat és ütközésvédelmi rendszereket forgalmaz.

Az EFAFLEX termékek a megújult weboldalunkon megtekinthetők: www.efaflex.hu

EFAFLEX Hungária Kft. | 1016 Budapest, Hegyalja út 7-13. Buda Center

Tel.: +36 1 789 5508 | Fax: +36 1 789 5509 | info@efaflex.hu

(X)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF