Népszerűek a Széchenyi GO! termékek (x)

PR cikk
Működésre és beruházásra is igénylik a Takarékbanknál

Nagy szükség van a Széchenyi GO! hitel- és lízingtermékeire a koronavírus-járvány okozta válság első nagy sokkjai után, ezt mutatja, hogy a Takarékbanknál rendkívül keresettek ezek a konstrukciók. A júliusban indult programban egy negyedév alatt 32,5 milliárd forintos hiteligényt fogadtak be, amit az ügyfelek beruházásra, forgóeszköz-finanszírozásra vagy hitelkiváltásra, sőt még akvizícióra is igényeltek.

A Széchenyi Kártya Újraindítási Program új, kifejezetten a vállalkozások világjárvány utáni újraindítását segítő hitellehetőségei, a Széchenyi Kártya GO! termékek, kedvező feltételekkel biztosítják a kis- és középvállalatok működésének fenntartásához és fejlődéséhez szükséges forrásokat, lehetővé teszik a beruházások megvalósítását.

A GO! hitelek, hiteltípustól függően, 1 milliótól akár 1 milliárd forint összegig igényelhetők, a teljes futamidő alatt fix kamattal, gyors elbírálási idővel, a vállalkozók igényeit és helyzetét alapul véve kialakított igénylési feltételek szerint.

Az ország legnagyobb fiókhálózatát működtető Takarékbank felkészült az igénylések fogadására. „Mint a Széchenyi Kártya Program piacvezető kereskedelmi banki partnere, a konstrukció bevezetése óta több mint 132 ezer kölcsönszerződést kötöttünk, és mintegy 1200 milliárd forint forrás kihelyezésével segítettük a vállalkozások működését, ami 38 százalékos részesedést jelent a hazai pénzügyi piacon. Az Agrár Széchenyi Kártyáknál pedig minden három forintból kettő a közvetítésünkkel jutott el az agrárvállalkozásokhoz. Tanácsadó kollégáim segítenek abban, hogy egy-egy vállalkozás a számára leginkább megfelelő terméket vehesse igénybe” – mondja Bertalan Sándor, a Takarékbank corporate üzletágának ügyvezető igazgatója.

Bertalan Sándor, a Takarékbank corporate üzletágának ügyvezető igazgatója

A Takarékbank az eddig befogadott igénylések alapján, úgy számol, hogy az év végéig mintegy százmilliárd forint értékben folyósít majd a Széchenyi GO! konstrukciókból.

További információk és a részletes igénybevételi feltételek a www.takarekbank.hu és a www.kavosz.hu oldalon érhetők el. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Széchenyi Kártya Program konstrukciók igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű hirdetményben.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF