Ilyen az igazi téli csodavilág karácsonykor Ausztriában (x)

PR cikk
Mesés élmények és kedvezmények várják a síelőket decemberben

Ha síszezon, akkor a legtöbb embernek a január vége és a február jut eszébe: ekkor van a főszezon, az iskolai sítáborok többségét is erre az időszakra szervezik. A decemberi időszak méltatlanul mellőzött, pedig nagyon is megéri ebben a hónapban tervezni a síelést – vagy ekkor is, ha valaki igazi rajongó és telente többször is kiruccan néhány nap síelésre valamelyik környező országba.

Az egyik nyomós érv, ami a decemberi síelés mellett szól, a síbérlet ára. A főszezonban természetesen a legtöbb dolog, így a síbérlet is többe kerül, mint elő- és utószezonban; a szezon elején akár 10-12%-kal olcsóbb napijegyhez vagy bérlethez lehet jutni, mint február közepén. Emellett a sípályák és a szállások gyakran egyéb akcióval is készülnek erre az időszakra. A magyarok által kedvelt osztrák síterepen, Lachtalban található SissiPark pályaszállás apartmanjaiban például a besíző akció keretében a szállás és félpanziós ellátás mellé kedvezményes 3, 4 vagy 5 napos síbérletet is tudnak igényelni a vendégek – sőt, a 15 év alatti gyermekek számára ingyenesek a felvonók.

De nem csak Lachtalban várják kedvezményekkel a síelőket: a SissiPark apartmanok másik helyszínén, a szintén stájerországi Schladming 4-hegy síterepen az egész szezonban kedvezőbb online árakkal ösztönzik a látogatókat arra, hogy előre vásárolják meg a bérletüket, ezzel csökkentve a sorok hosszát a pénztáraknál.

Persze aki az elő- vagy utószezonban síel, az egyébként is kisebb sorokra számíthat, és kényelmesen, nagy tömeg nélkül élvezheti a sípályákat és melegedhet át a hüttékben a klasszikus osztrák ételekkel, italokkal. És még a hó miatt sem kell aggódni: a lachtali pályákon például a napokban ígérik az első havazást és a hóágyúk is hamarosan elindulnak, vagyis decemberben már ideális körülményekre lehet számítani a pályákon.

Aki pedig a karácsonyt vagy a szilvesztert töltené a hegyekben, annak valóban különleges élményben lehet része. A hó nélküli nagyvárosok helyett a hegyek igazi téli csodavilágot kínálnak, amiben pont úgy lehet átélni az ünnepeket, ahogyan azt a filmekben irigykedve látja az ember: havas hegycsúcsok, fenyvesek, csendes természet, ünnepi fények között, ahol pár napra mindenki maga mögött hagyhatja a hétköznapok gondjait és meghitten tölthet el egy kis időt a családjával vagy a barátaival.

A SissiPark apartmanjai mindehhez ideális szállást biztosítanak, hiszen a kétfős stúdió apartmanoktól egészen a 8-12 fő befogadására alkalmas prémium és extra apartmanokig minden társaság megtalálhatja a számára megfelelő méretűt – így igazán együtt töltheti az ünnepeket. A lachtali SissiPark és étterme, a SissiBistro emellett különleges karácsonyi programokkal és vacsorával is várja az ünnepi időszakban érkező vendégeket. Ráadásul az apartmanok közvetlenül a sípályák mellett fekszenek, vagyis a síeléshez elég csak felcsatolni a lécet és elindulni az ajtó elől, a nap végén pedig kényelmesen visszacsúszni a szállásig, ahol az apartmanokban található privát szaunák segítenek átmelegedni és kipihenni az aznapi síelés fáradalmait.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF