Generációváltás, hogyan kezdjünk hozzá? (x)

PR cikk
Minden vállalkozás életében kritikus fordulópont a generációváltás. Ezzel együtt egy megújulást ígérő lehetőség is, főleg akkor, ha egy innovatív technológiai változással együtt történik meg. Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. által működtetett Generációváltás program azért jött létre, hogy a vállalkozások életében aktuális átadás folyamata ne megtorpanásba, sokkal inkább a vállalkozás kivirágzásához vezesse a céget.

A program tanácsadói szolgáltatásokon keresztül segíti a vállalkozásokat a cégérték meghatározásában, az átadási folyamat tervezésében és abban, hogy a generációváltás előtt álló tulajdonos eladhatóvá, átadhatóvá tegye vállalkozását. Valamint segít a megfelelő finanszírozási forrás megtalálásában.

A szakértők nemzetközi sztenderdeken alapuló, egyedülálló cégdiagnosztika segítségével elemzik a programban résztvevő vállalkozások pénzügyi és gazdasági helyzetét, valamint az elemzés eredményeként meghatározzák a cég értékét az aktuális piaci helyzetekhez illeszkedően. Felmérik továbbá a vállalkozói oldalon felmerülő problémákat, igényeket, és segítik a kkv-kat az élethelyzetükhöz leginkább illeszkedő szolgáltatás megtalálásában. A létrehozott eszközkészlet természetesen nem helyettesíti a pénzügyi tanácsadó szerepét, de megbízható iránytűként működhet a vállalatok életében.

Forrás: generaciovaltas.evolucio.ifka.hu

A szakértői tanácsadás térítésmentesen vehető igénybe. A program részeként továbbá díjmentesen elérhetők sablonok, szerződésminták és e-learning tananyagok, melyek a cégátadási és átalakítási folyamatokhoz nyújtanak segítséget.

Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. Generációváltás programja a sikeres cégátadás és -váltás kulcsfontosságú eszköze lehet a vállalkozások számára. A program részletei és további információk az www.evolucio.ifka.hu oldalon érhetők el. Ha Ön is vállalkozó és fontolgatja a generációváltást, akkor ne habozzon igénybe venni a program segítségét, hogy a folyamat gördülékeny legyen és a cég további sikeres működését garantálja.

(x)

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF