Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Járvás Tamás

Vállalat: Robert Bosch Power Tool Kft.
Beosztás: műszaki és Üzemeltetési igazgató

Járvás Tamás több mint 20 éve dolgozik műszaki területeken. Gépészmérnöki, majd minőségügy szakmérnöki diplomáját a 90-es évek végén szerezte meg. 1999-ben csatlakozott a német Bosch csoporthoz. Először Kecskeméten dolgozott a Bosch Car Multimédia divíziójánál IT vezetőként, amellyel párhuzamosan közgazdász, majd BME-n MBA diplomát szerzett. Ezt követően 2009-től a miskolci Bosch kéziszerszámgyárban projectvezető, majd szoftverfejlesztési osztályvezető és 2016-tól Műszaki és Üzemeltetési Igazgató pozíciót tölt be. Közreműködésével indult el a Miskolci Egyetemen az Ipar 4.0 folyamatmérnök specializáció. Az Ipar 4.0 elkötelezettjeként 2017-től vezetője a Kísérleti mintarendszerek munkacsoportnak az akkori Nemzetgazdasági Minisztérium és MTA koordinálásával felállított Magyar Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platformban. Házas, egy 6 éves gyermek édesapja.

A Robert Bosch Power Tool Kft. 2001-ben alakult Miskolcon, és mára nem csupán a cégcsoporton belül, hanem a régióban is meghatározó tényezővé vált, világszerte a Bosch legnagyobb kéziszerszámgyára lett. A mára több mint 38 ezer négyzetméter területű üzem több mint 2500 munkavállalót foglalkoztat és elektromos kéziszerszámok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, a professzionális szerszámokat képviselő kék termékvonalat is beleszámítva évente több mint 10 millió kéziszerszámot gyártanak. A miskolci kéziszerszámgyár a nemzetközi Bosch szabványok szerint is kiemelkedő technológiai infrastruktúra, a speciális szaktudás és a magas gyártási volumen alapján a Bosch csoport elektromos kéziszerszám üzletágának európai akkumulátor gyártási kompetencia-központja lett.

A miskolci Robert Bosch Power Tool Kft.-t 2017. évi teljesítménye alapján az „Év Gyára” díjjal jutalmazták a 10 milliárd forint feletti árbevétellel bíró cégek összetett versenyében. A gyárat ezen felül a „Legjobb menedzsment folyamatok” címmel, és „Ipar 4.0 Szakmai Különdíjjal” is elismerték.

Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként:

Önnek ajánljuk

Sustainable Tech 2023

Sustainable Tech 2023

2023. április 25.
Biztosítás 2023

Biztosítás 2023

2023. március 8.
Hitelezés 2023

Hitelezés 2023

2023. május 4.
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.