Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Járvás Tamás

Vállalat: Robert Bosch Power Tool Kft.
Beosztás: műszaki és Üzemeltetési igazgató

Járvás Tamás több mint 20 éve dolgozik műszaki területeken. Gépészmérnöki, majd minőségügy szakmérnöki diplomáját a 90-es évek végén szerezte meg. 1999-ben csatlakozott a német Bosch csoporthoz. Először Kecskeméten dolgozott a Bosch Car Multimédia divíziójánál IT vezetőként, amellyel párhuzamosan közgazdász, majd BME-n MBA diplomát szerzett. Ezt követően 2009-től a miskolci Bosch kéziszerszámgyárban projectvezető, majd szoftverfejlesztési osztályvezető és 2016-tól Műszaki és Üzemeltetési Igazgató pozíciót tölt be. Közreműködésével indult el a Miskolci Egyetemen az Ipar 4.0 folyamatmérnök specializáció. Az Ipar 4.0 elkötelezettjeként 2017-től vezetője a Kísérleti mintarendszerek munkacsoportnak az akkori Nemzetgazdasági Minisztérium és MTA koordinálásával felállított Magyar Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platformban. Házas, egy 6 éves gyermek édesapja.

A Robert Bosch Power Tool Kft. 2001-ben alakult Miskolcon, és mára nem csupán a cégcsoporton belül, hanem a régióban is meghatározó tényezővé vált, világszerte a Bosch legnagyobb kéziszerszámgyára lett. A mára több mint 38 ezer négyzetméter területű üzem több mint 2500 munkavállalót foglalkoztat és elektromos kéziszerszámok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, a professzionális szerszámokat képviselő kék termékvonalat is beleszámítva évente több mint 10 millió kéziszerszámot gyártanak. A miskolci kéziszerszámgyár a nemzetközi Bosch szabványok szerint is kiemelkedő technológiai infrastruktúra, a speciális szaktudás és a magas gyártási volumen alapján a Bosch csoport elektromos kéziszerszám üzletágának európai akkumulátor gyártási kompetencia-központja lett.

A miskolci Robert Bosch Power Tool Kft.-t 2017. évi teljesítménye alapján az „Év Gyára” díjjal jutalmazták a 10 milliárd forint feletti árbevétellel bíró cégek összetett versenyében. A gyárat ezen felül a „Legjobb menedzsment folyamatok” címmel, és „Ipar 4.0 Szakmai Különdíjjal” is elismerték.

Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként:

Önnek ajánljuk

Budapest Economic Forum 2022

Budapest Economic Forum 2022

2022. október 19.
Private Investor Day 2022/2.

Private Investor Day 2022/2.

2022. november 16.
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az  Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.